OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. december 16. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 9., péntek 16:29

Labdarúgás és kézilabda-mérkőzések sora az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OTS) - Szombat délután focival várja nézőit az M4 Sport, 14.30-tól az OTP Bank Liga: DVSC - Újpest FC mérkőzést szurkolhatják végig élőben, majd kézilabdával folytatódik az élő közvetítések sorozata, 17.15-től a K&H Férfi Kézilabda Liga: Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged összecsapás kerül képernyőre, végül este hétkor újra foci következik: az OTP Bank Liga: Videoton FC - DVTK mérkőzést láthatják a sportcsatorna nézői.

    
Vasárnap délután kettőtől a Merkantil Bank Liga mérkőzésén a Soroksár - Nyíregyháza csap össze, délután négytől pedig a K&H Női Kézilabda Liga: Érd - Siófok KC mérkőzést követhetik élőben az M4 Sport műsorán. Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.