OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. július 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 10., hétfő 09:22

Második abszolút győztesét avatja a Honfoglaló a Duna Televízióban
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OTS) - Ma este végre kiderül, hogy ki lesz a Honfoglaló második abszolút győztese. A II. Szuperbajnokság döntőjének nyertese összesen 30 millió forintot vihet haza a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában.

        Az energetikai mérnök Burján Bence, a biológus Homonnay Zalán, három gyermek édesapja és a politológus Rajnai Gergely, a Corvinus Egyetem tanára küzd a Honfoglaló II. Szuperbajnokságának döntőjében hétfőn este a Duna Televízió képernyőjén. Az I. Szuperbajnokság óta eltelt félév játékosaiból számtalan izgalmas pillanatot, vártámadást, területfoglalást és védekezést követően állt össze ismét a legjobbak névsora, akik most egymással küzdhetnek meg a végső diadalért.
     "Három nagyon méltó versenyző került be a döntőbe, bárki nyeri meg a 30 millió forintot, nagyon megérdemli. Zalánnak elképesztő tudása van, Bence az egyetlen olyan játékos, aki két adásban is legyőzött mindenkit a harmadik kör végére, Gergely pedig olyan tudással rendelkezik, hogy minden Szuperbajnokságban ott lenne az első háromban. Igazán izgalmas csata lesz!" - fejtette ki Szente Vajk, a Honfoglaló műsorvezetője.
     Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! II. Szuperbajnokság döntő hétfőn 19.30-tól a Duna Televízió műsorán!

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.