OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. március 6., szerda 13:24

A Tesco ismét 40 millió forinttal támogatja a helyi közösségeket
    Budaörs, 2019. március 6., szerda (OTS) - Életmentő eszközök beszerzése, interaktív kiállítás és szenzoros fejlesztőkert is megvalósulhat az áruházlánc támogatásával - Az ötödször meghirdetett "Ön választ, mi segítünk" program győztes projektjeiről ezúttal is a Tesco vásárlói döntöttek, akik a vásárlások után kapott zsetonnal szavazhattak a legszimpatikusabb kezdeményezésekre. Az áruházlánc vásárlói országszerte több mint 2 és fél millió zsetont dobtak be a résztvevő szervezetek projektjei mellé. A legtöbb szavazatot a Győr és környékén működő "Egy a világunk" Alapítvány gyűjtötte, de a Rábatamási Nők Egylete és az Amigos a gyerekekért Alapítvány támogatói is rendkívül aktívak voltak. Az áruházlánc a pályázat aktuális fordulójában összesen 166 közösségi kezdeményezést támogat, a szavazatok arányában 400, 200, illetve 100 ezer forintos díjazással.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190306_002.jpg

A Tesco számára elengedhetetlen, hogy támogassa azoknak a közösségeknek a boldogulását, ahol a vásárlói és a munkatársai is élnek. Ezért is hirdette meg immár ötödik alkalommal "Ön választ, mi segítünk" programját, amelyen kisebb helyi szervezetek nyerhetnek egyenként 400, 200, illetve 100 ezer forintos támogatást sokszínű közösségépítő, környezetszépítő, fejlesztő, vagy felzárkóztató projektjeik megvalósításához. A program szavazási szakaszában az áruházlánc vásárlói ezúttal összesen 166 szervezet változatos kezdeményezéseire adhatták le a voksukat: január 21. és február 17. között országszerte összesen több mint 2 és fél millió zsetont dobtak be, a Tesco pedig összesen több mint 40 millió forinttal támogatja a kezdeményezések megvalósulását.

A támogatott projektek csaknem fele gyermekek oktatását, képességfejlesztését, egészségmegőrzését tűzte ki céljául. Országszerte a legtöbb szavazatot az "Egy a világunk" Alapítvány gyűjtötte (összesen 151 841 darabot), és országosan a budapesti KÖKI Terminál Bevásárlóközpontban található Tesco áruházban dobták be a legtöbb zsetont (62 709 darabot), de egy kecskeméti áruház (Izsáki út - 47 418 bedobott zseton) és egy győri áruház (Herman Ottó utca - 47 319 zseton) vásárlói is nagyon aktívan támogatták a helyi közösségépítő kezdeményezéseket.

A szervezetek idén is változatos, kreatív pályázatokkal küzdöttek a vásárlók voksaiért, így a Tesco támogatásának köszönhetően számos település kaphat például életmentő eszközöket és elsősegélynyújtó tanfolyamokat, Duna-parti pihenőt, szabadtéri közösségi programokat, tehetséggondozó csoportokat, állat- és környezetvédő programokat, továbbá fogyatékosok integrálását, gyermekek és családok boldogulását segítő közösségi kezdeményezéseket.

"Az "Ön választ, mi segítünk" pályázat eddigi öt fordulójában már országosan 504 helyi közösségépítő program megvalósulását támogattuk, több mint 148 millió forinttal. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Tesco által nyújtott támogatás segítségével megvalósuló kezdeményezések milyen sokféle módon képesek segíteni egy-egy helyi közösségnek. Ezért a jövőben is arra buzdítanám a szervezeteket, hogy bátran jelentkezzenek a programra. Így közösen járulhatunk hozzá a mindannyiunk életében fontos szerepet játszó helyi kisközösségek szépítéséhez, az ott élők testi és lelki jólétéhez" - emelte ki Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Bővebb információ a programról a nyertes szervezetek listájával a www.tesco.hu/kozosseg oldalon található.

Sajtókapcsolat:
Hevesi Nóra
Kommunikációs igazgató
Tel.: +36 20 821 2492
nora.hevesi@tesco.com

Paparó Tamás
Külső kommunikációs menedzser
Tel.: +36 20 821 2138
tamas.paparo@tesco.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.