OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. április 8., hétfő 11:00

Tassi Attila megszerezte első pontjait a WTCR-ben
    Marrakech, 2019. április 8., hétfő (OTS) - Szép eredményekkel zárta a WTCR első versenyhétvégéjét a HELL ENERGY támogatott Honda csapat: Tassi Attiláé volt a leggyorsabb kör a szombati napon a marrákesi versenypályán, ahol még sosem járt azelőtt, vasárnap pedig pontszerző helyig jutott a harmadik futamon, míg Tiago Monteiro a 4. helyet szerezte meg a vasárnapi időmérőn.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190408_001.jpg

A magyar túraautó-versenyző, Tassi Attila, teljesítette élete első versenyhétvégéjét a WTCR szezonban. A számára eddig még idegen pályán próbált helytállni Marokkóban a hétvégén, ahol számos technikai nehézség állta útját, de töretlen próbálkozásai végül kifizetődtek; a hétvége második futamán a 21. helyről rajtolva a 20. helyet érte el, míg a harmadik futamon végre lehetősége volt megmutatni, mit tud, és egészen a 11. helyig jutott, amivel 5 pontot szerzett a bajnokságban.

"A vasárnapi időmérőn 1 másodpercet sikerült javítanom a szombati eredményemhez képest. Nagyon szoros volt a verseny, mindössze 0.3 másodperc kellett volna ahhoz, hogy benne legyek az első 12-ben. Ez kicsit megnyugtat, mert valamennyire azért megmutatja a képességeimet, viszont az is jól látszik, hogy nagyon erős a mezőny. A harmadik futamon sikerült jól elrajtolnom, de már ott is az előzéseknél kicsit sérült az autóm, így a versenyen végig nagyon kellett figyelnem a fékre és a gumikra is. Nagyon örülök, hogy a harmadik futamon végre bekerültem a top 12-be és pontot tudtam szerezni. Így azért elégedettebben hagyom el a marokkói pályát." - mondta a fiatal versenyző.

Tassi csapattársa, Tiago Monteiro, bravúrosan szerepelt a vasárnapi időmérőn. A nagy visszatérő pilótán nem hagyott nyomot az elmúlt 1,5 év, amit versenyzés nélkül töltött: a Q3-ban a 4. helyet szerezte meg, így a második, fordított rajtrácsos futamon a 7. rajtkockából indulva a 8. helyen ért célba, a harmadik futam rajtja után nem sokkal azonban egy ütközés következtében kiesett.

www.hellenergy.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.