OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. április 10., szerda 13:18

Indul az Egynyári kaland negyedik évada
    Budapest, 2019. április 10., szerda (OTS) - Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója az Egynyári kaland című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. április 27-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190410_001.jpg

A negyedik évad története egy év elteltével folytatódik, a történet fő helyszíne ezúttal váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesz.

A negyedik évadban Zsófi (Schmidt Sára), áthallgatással egy budapesti egyetemen tanul, valamint összeköltözik pszichológus barátjával, Kornéllal (Fehér Dániel). Az egyetem nem kis megpróbáltatás számára, nem könnyű helyt állnia egy alapvetően férfias szakterületen. Valamint barátjával sem felhőtlen a kapcsolatuk, főként, miután a 2. évadban megismert Misi (Ember Márk) újra képbe kerül Zsófi életében.

Bence (Rubóczki Márkó) is kihívások elé néz: hajópincér szeretne lenni, amíg azonban vár a nagy lehetősége, üzletvezetői állást kap Szabó Győző éttermében, ahol megváltozott munkaképességű kollégák teszik őt próbára.

Enikő (Piti Emőke) állást kap egy feltörekvő művészeti galériában, minden idejét a munkával tölti, végre megtalálta álmai állását. A rengeteg elfoglaltság azonban Levivel való kapcsolatának a rovására megy, főként azután, hogy megismeri a bohém művészt, Donátot (Szőcs Artur).

Levi (Király Dániel) próbál lazának mutatkozni és elfogadni az Enikő sikerei okozta figyelemhiányt. Gábor (Héricz Patrik) és Boglárka (Bajor Lili) már házastársként tér haza Amerikából, a közös nyaraláson feltett szándékukká válik, hogy Levinek egy hozzá illő párt találjanak, az előző évadban megismert Kökény (Waskovics Andrea) személyében.

Luca (Walters Lili) nagy reményekkel vág neki a nyári szünetnek, hiszen Ákossal (Fehér Balázs Benő) közös zenei karriert terveztek. Ákosnak azonban már van egy zenekara Budapesten, így halogatja a balatoni látogatást. Luca elkezdi a maga útját járni, a fotózásban találja meg önmagát, amihez segítséget nyújt neki az Enikőn keresztül megismert művész, Donát.

Ákos próbál visszaférkőzni Luca bizalmába, azonban ezt nehezíti a körülmény, hogy felbukkan édesanyja, Szilvia (Nyári Szilvia), aki nem kevés bonyodalmat okoz Ákos életében.

A negyedik évad 8 epizódja a hangsúlyokat elsősorban a párkapcsolati helyzetekre helyezi, illetve arra is választ kapunk, hogy a korábbi évadokból ismert párosok Zsófi-Bence, Luca-Ákos, Enikő-Levi, Gábor-Boglárka együtt tudnak-e maradni.

Képek:
https://drive.google.com/drive/folders/1Zb53zSelqQleH5NKXs93TlwqmG0vMs8B?usp=sharing

Online promó:
https://drive.google.com/drive/folders/1Gv8bivPA0uTJCpf4ikGzhuFQDRdWuTMp?usp=sharing

Új kreatív:
https://drive.google.com/drive/folders/1phDkbxbz2hpiNNWih57GKTPJpGKd9Pi1?usp=sharing

Egyéb linkek:
https://www.facebook.com/Egynyarikaland/
https://www.mediaklikk.hu/musor/egynyari-kaland/
https://www.facebook.com/dunatv/

Sajtókapcsolatok:
Boncz Virág
boncz.virag@megafilm.hu
06 30 335 7554

A főszerepben, Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Walters Lili, Fehér Balázs Benő, Király Dániel Tamás, Piti Emőke további szerepekben - a teljesség igénye nélkül - Héricz Patrik, Bajor Lili, Ember Márk, Fehér Dániel, Waskovics Andrea, Nyári Szilvia, Rába Roland, Szöcs Artúr

Alkotók:
Producer: Kálomista Gábor
Line producer: Helmeczy Dorottya
Vezető író és rendező: Zomborácz Virág
Társendező: Akar Péter
Forgatókönyvírók: Akar Péter, Bárány Márton, Znajkay Zsófia
Vezető operatőr: Somogyvári Gergő
Operatőr: Bántó Csaba
Vágók: Csillag Mano, Poós A. Márton
Zeneszerző: Linczényi Márkó
Látványtervező: Szakács Ferenc
Jelmeztervező: Zelenka Nóra
Arculat és főcím: Ertsey Donát és Kalászi Benjámin
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.