OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 14., vasárnap 10:45

Másodszor is taggá választotta Mucsányi Mariannát az EBU Rádiós Bizottsága
    Budapest, 2019. április 14., vasárnap (OTS) - Az EBU 25. Közgyűlésén 2019. április 12-én Szófiában második alkalommal is beválasztották az EBU Rádiós Bizottságába Mucsányi Mariannát, a Kossuth Rádió csatornaigazgatóját.

        Az EBU (European Brodcasting Union) a világ legnagyobb közszolgálati média testülete. Az 1950. február 12.-én létrehozott szakmai szervezetnek összesen 117 tagszervezete van 56 országban.
     Az EBU Rádiós Bizottsága a tagok szakmai együttműködését támogatja, stratégiai kérdésekkel foglalkozik, közös cselekvési terveket dolgoz ki, támogatja a műsorcserét, javaslatokat tesz innovációra, valamint szakmai és projektcsoportok munkáját segíti.
     "A bizottság azzal a médiakörnyezettel foglalkozik, amelyben a közrádiók működnek.  Vizsgáljuk, hogy milyen válaszokat kell adnunk a jelenkor médiapiacának kihívásaira, akár technológiai szempontból, akár a generációs kérdéseket illetően. Hogyan érhetjük el a fiatalabbakat vagy hogyan tudunk megújuló tartalmat adni meglévő hallgatóinknak" - mondta Mucsányi Marianna. A csatornaigazgató hozzátette, hogy a bizottság - egyebek között - párbeszédet kezdeményezett az autógyártókkal annak érdekében, hogy naprakész információkkal rendelkezzen a legújabb, gépjárművekbe kerülő rádiótechnikáról.

-------------------------------------------------------------------
       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.