OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 15., hétfő 13:15

Energiahatékonysági és okostechnológia iparáginkubációja - Balázs Miklós Városüzemeltetési Kompetencia Központ
    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OTS) - A GINOP-1.1.1-18 "Vállalkozói és ipari inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatása" című pályázati felhívás keretében megvalósuló Energiahatékonysági és okos technológia iparág inkubációja, Balázs Miklós Városüzemeltetési Kompetencia Központ" elnevezésű Ipari Inkubációs Központ (a továbbiakban IIK) magyar kis és középvállalkozások számára nyújt az okosmérő piacon és üzletágban fejlesztési szolgáltatásokat.

    A DirectTwo Kft a GINOP-1.1.1-18-2018-00021 kódszámú pályázat keretében 157,3 millió forint európai uniós támogatást nyert ipari inkubációs központ létrehozására. "A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg."

A 2019. január és 2020. június között megvalósítandó projekt keretében létrejövő inkubációs és szolgáltató központ Pécsett, Baranya megyében található, azonban szolgáltatási portfóliójának elérését és a csalatkozás lehetőségét minden érdeklődő KKV-nek vállalkozási típustól függetlenül országos szinten biztosítja, mely által nem csupán régió, hanem országos szinten is javul az okosmérők használata általi hatékony energiafelhasználás. A Városüzemeltetési kompetencia központ révén egy kézzel fogható ipari inkubációs központ jön létre, mely szolgáltató, referencia és integrációs üzem is egyben. A fejlesztés eredményeként felállításra kerülő infrastruktúra egy olyan referencia és tesztelési, adatkezelési valamint tárolási rendszer, mely támogatja és segíti a cégeket a műszaki feltételek, iparági algoritmusok, ajánlások elérésében, tesztelésében, minőségi ellenőrzések és diagnosztikai adatok lefuttatásában, szimulációs szolgáltatások igénybevétele mellett, azaz megnézi, hogy az általa fejlesztett termék, szolgáltatás a várt eredményeket, megtakarítási, megtérülési és hatékonysági fokot biztosítja, amit pl a városvezetés kér.


További információ kérhető:
palyazat@directtwo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.