OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 16., kedd 09:35

Győzelmekkel kezdett a Gender Racing a Hungaroringen
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OTS) - Futamgyőzelmekkel, dobogós helyezésekkel kezdte a bajnokságot a GRT a Hungaroringen. Az újonc és az új autó is győzelemmel kezdte az évet a LAPTIMING DA KUPA futamain.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190416_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190416_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190416_003.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190416_004.JPG

Stern Roland mindenképp szerette volna célba hozni az első futamán az F3-ast. Azért nem óvatoskodta túl a dolgot, mert jó tempót autózva a végére az FIA CEZ értékelés 3. és a magyar bajnoki értékelés 1. helyére hozta a Dallarát. Hefler Róbert is ott folytatta ahol tavaly abbahagyta. Az előző nap friss kuplungot kapó Renault jól muzsikált és Robi nagyon magabiztos autózással szerezte meg az FIA CEZ Formula Renault Kupájának az 1. helyét és a magyar OB értékelés 3. pozícióját. Szabó Nikolas élete első forma autós versenyén bizonyította, hogy a gokartban megszerzett rengeteg tapasztalattal már egy igazán érett nagyon gyors versenyző. Nagy előnnyel gyűjtötte be a Magyar Formula Renault Kupa futamgyőzelmét és a CEZ-es Renault értékelés ezüstjét, amikor áthaladt a célvonalon. A csapat gokartos újonca Niko vasárnap is hozta a 100%-ot a hazai Formula Renault Kupa futamgyőzelmével a CEZ értékelés 2. helyével és a magyar bajnoki értékelés abszolút 3. helyével! A GRT tavalyi bajnoka Hefler Róbert kimaxolta az első bajnoki hétvégét a számára új versenygéppel vasárnap a magyar bajnoki értékelés és a CEZ Formula Renault Kupa futamgyőzelmével.

Sajnos a csapat hétvégéjét némileg beárnyékolta, hogy az egyik újonca Szomszéd Lali szombaton egy rajta kívül álló, a versenyzői licencéhez kapcsolódó adminisztratív probléma miatt, vasárnap pedig egy technikai hibából adódó kicsúszás miatt nem teljesíthette az első két bajnoki futamot. Sajnos a második versenynap nagy vesztesége volt a csapat számára, hogy Stern Roland az időmérőn a korlátnak ütközött és nem tudott rajthoz állni a második futamon. Ezzel az első forduló után a GRT versenyzői állnak az OB bajnoki tabellájának az élén!

A GRT bajnoki szezonja a RedBull Ringen folytatódik május közepén.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.