OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 16., kedd 15:35

Okos mérő üzem - az energiahálózat fejlesztés inkubációja
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OTS) - A GINOP-1.1.1-18 "Vállalkozói és ipari inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatása" című pályázati felhívás keretében megvalósuló "Okos mérő üzem" elnevezésű Ipari Inkubációs Központ (a továbbiakban IIK) magyar kis és középvállalkozások számára nyújt az okosmérő piacon és üzletágban fejlesztési szolgáltatásokat.

    A pro Montel Zrt a GINOP-1.1.1-18-2018-00022 kódszámú pályázat keretében 259,3 millió forint európai uniós támogatást nyert ipari inkubáció központ létrehozására. "A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg."

A fejlesztés eredményeként, 2019. január és 2020 június között megvalósítandó projekt keretében létrejövő inkubációs és szolgáltató központ Pécsett, Baranya megyében található, azonban szolgáltatási portfóliójának elérését és a csalatkozás lehetőségét minden érdeklődő KKV-nek vállalkozási típustól függetlenül országos szinten biztosítja, mely által nem csupán régió, hanem országos szinten is javul az okosmérők használata általi hatékony energiafelhasználás. Az IIK célja javítani a hazai kis és középvállalkozások túlélési esélyeit, segíteni fejlődésüket. Az ipari inkubáció által, a KKV-k komplex támogatással egy új, okos technológia gyártásával és széles körű alkalmazásával foglalkozó iparág megteremtését és fejlesztését érhetik el. Ez az inkubációs folyamat új típusú ún. "fal nélküli" inkubátori tevékenység, egy olyan szolgáltatás, ami a hálózatosodást segíti elő és építi ki fenntartható módon.
Projektünk célja, egy univerzális (több közműszolgáltatóval is kapcsolatban lévő) központ okoshálózati operátor, teszt és minősítő rendszer, valamint tanúsítást támogató inkubációs tér létrehozása, amely hatékonyan támogatja a közmű szolgáltatókat, karbantartó, szerelő cégeket, okosmérőóra gyártókat és intelligens elektronikai eszköz fejlesztő, előállító cégeket, valamint ezen együttműködések eredményeképpen megvalósuló tudásmegosztást biztosítja.


További információ kérhető:
palyazat@promontel.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.