OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 19., péntek 08:25

Négy évad után búcsúzik a Csak színház és más semmi
    Budapest, 2019. április 19., péntek (OTS) - Szombaton búcsúzik a nagy sikerű Csak színház és más semmi című magyar televíziós vígjáték sorozat a Duna Televízió nézőitől.

        Színház, intrika, szerelem, álmok, sikerek, csalódások - szombaton 19.30-tól vetíti a Duna Televízió az MTVA és a Megafilm Service közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című sorozat utolsó évadának befejező részét. Az első három évben a sorozat évadonként hat részen keresztül mutatta be a képzelt teátrum világát, a záró évad pedig nyolc epizódon keresztül szórakoztatta a nézőket a Komédiás Színház társulatának kulisszatitkaival.
     A Shell Judit, Csányi Sándor és Szervét Tibor főszereplésével készült, magyar fejlesztésű sorozat, pazar szereposztással büszkélkedett, számos népszerű és ismert művészt felsorakoztatott az évek során. Többek között Szávai Viktória, Vecsei H. Miklós, Dobó Kata, Mikecz Estilla, Géczi Zoltán, Klem Viktor, Tenki Réka, Osváth Judit, Ember Márk, Mentes Júlia és Réti Nóra is kiváló játékával színesítette a szereplőgárdát. A negyedik évadot 2018. nyarától szeptember közepéig 73 színésszel, 47 napon át nagyjátékfilmes technikával forgatták. A felvételek 16 helyszínen készültek, többek között a Thália Színház, a József Attila Művelődési Központ és a Kincsem park adott otthont a forgatásnak.
     További érdekességek a sorozat Facebook oldalán, valamint a mediaklikk.hu/csakszinhazesmassemmi oldalon találhatóak, ahol online visszanézhetőek a Csak színház és más semmi előző évadai.
     Csak színház és más semmi - befejező rész szombaton 19.30-kor a Duna csatornán!

     MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.