OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. április 29., hétfő 11:43

Tassi Attila hazai pályán mutatta meg először harciasságát a WTCR közönségének
    Budapest, 2019. április 29., hétfő (OTS) - Gyors körök és izgalmas csaták - Tassi Attila megmutatta a túraautó-világkupa közönségének, hogyan küzdenek a magyarok a pályán.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190429_001.jpg

A WTCR mezőny legfiatalabb versenyzője a pénteki első szabadedzésen a leggyorsabb köröket futotta, azonban az edzés vége előtt pár perccel visszacsúszott a még mindig előkelő 3. helyre.

A szombati időmérőn is szépen teljesített a magyar pilóta, övé volt 7. leggyorsabb idő, így jó esélyekkel vágott neki a hétvége első időmérőjének. A "super grid" ismét megmutatta, hogy minden idők egyik legerősebb mezőnye gyűlt össze a szezonra - század másodperc különbségeket láthattunk az élen állók és a középmezőnyben versenyzők ideje között, így a kiélezett küzdelemben Tassi a 18. rajtkockát szerezte meg magának, az első futamon pedig a 15. helyen ért célba.

A vasárnapi első időmérőnek újult erővel vágott neki a HELL ENERGY szponzoráltja. Ezúttal a 17. helyet sikerült megcsípnie. A 2. futamon nem csak a szél nehezítette meg a versenyzők dolgát, de az eső is eleredt, a KCMG Honda versenyzője azonban nem csüggedt, sőt, remélte, hogy a vizes pálya előnyére válhat, és igaza is lett: Tassi végre megmutathatta a WTCR közönségének is harciasságát és bevállalósságát, nagyon izgalmas perceket okozva a közönségnek, azzal, ahogyan a 8. helyig küzdötte fel magát.

"Szerettem volna nem csak magam és a csapatom miatt, de a szurkolóim miatt is jobb eredményt elérni, mint szombaton, nagyon örülök, hogy sikerült a 8. helyet megszereznem és végre én is egy kis balhéba keveredhettem a pályán. Az első szabadedzés jól sikerült pénteken, de utána sajnos szombaton az autó beállításaival akadtak gondjaink, a vasárnapi időmérőn már én is hibáztam, de valahol még örülök is ennek, mert szerintem csak így lehet fejlődni, szóval remélem, hogy a következő versenyeken egyre jobb és jobb leszek." - mondta Tassi Attila.

A harmadik futamot Tassi a 14. helyen zárta.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.