OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 7., kedd 10:10

Ön tudja már melyik pártra fog szavazni 2019. május 26-án? - Elindult a VOKSKABIN legújabb, "Európai parlamenti választások 2019" című tesztje
    Budapest, 2019. május 7., kedd (OTS) - A vokskabin.hu honlapon letesztelheti, hogy melyik párt álláspontja áll Önhöz a legközelebb. Az alkalmazás 2019. május 6-án indult az új, "Európai parlamenti választások 2019" című kérdőívével.

    A magyar, német és angol nyelven elérhető Vokskabin egy anonim online választói orientációs alkalmazás. A honlapon egy, az EU-t érintő társadalompolitikai kérdésekből álló teszt tölthető ki. A kitöltés után, az alkalmazás összehasonlítja a felhasználó véleményét az egyes pártokéval. A teszt pártfüggetlen, nem tud és nem is akar a választó helyett dönteni, csupán tájékoztatást nyújt az aktuális politikai kérdésekben, és ösztönöz további információ gyűjtésére.

A sajtótájékoztatón a pártok delegáltjai is részt vettek (Arató Gergely, DK; Brenner Koloman, Jobbik; Donáth Anna, Momentum; Novák Előd, Mi Hazánk Mozgalom; Mester Barnabás, MSZP), akik egyetértettek abban, hogy a Vokskabin a politikai képzés egy nagyon fontos eszköze, ami segíti mind a felhasználók, mind a pártok között szakmai párbeszéd kialakulását. Donáth Anna és Arató Gergely kiemelték a Vokskabin ösztönző hatását a fiatalok politikai részvételére és a program segítő szerepét a tudatos döntés meghozatalában.

Barlai Melani, a Vokskabin koordinátora kiemelte, hogy a 2018-ban a Vokskabin közel 3000 felhasználójával végzett hatástanulmány is alátámasztja azt a nemzetközi trendet, miszerint a választói orientációs segítségek, így a Vokskabin is pozitívan hatnak, különösen a fiatalok, az első választók és a bizonytalan szavazók politikai informáltságára és politikai részvételére.

A Vokskabin az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és a netPOL, Politikai Kommunikációs Hálózat közös tudományos kutatási projektje.

További információ:
Barlai Melani, melani.barlai@andrassyuni.hu
Tel.: +36 70 63 77 023
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.