OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2019. május 7., kedd 16:03

Elégedett az első próbával Pápai Joci
    Budapest, 2019. május 7., kedd (OTS) - Izraelben készül az Eurovíziós Dalfesztiválra a magyar énekes

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190507_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190507_003.jpg

Túl van az Eurovíziós Dalfesztivál első próbáján Pápai Joci. A Magyarországot képviselő énekes számára szinte már rutinnak számít a menetrend, hiszen 2017-ben is ő képviselte hazánkat a megmérettetésen.

"Sokkal több dolgot észre tudtam most venni, mint két évvel ezelőtt, akkor jóval zaklatottabb állapotban érkeztem a versenyre. Nyugodtnak és összeszedettnek érzem magam. Az első próba nagyon fontos része a felkészülésnek. Minden jól ment, a fülmonitorokat remekül beállítottuk, háromszor elénekeltem a dalt, és apró változtatásokat eszközöltünk" - mesélte Joci, akit a műsorkészítők és az újságírók egyaránt örömmel fogadtak "Sok ismerőst látok, megmaradt köztünk a két éve kialakult jó kapcsolat, jó velük újra találkozni" - mondta.

Az Eurovíziós fellépők szervezett utazás keretében ellátogattak Jeruzsálembe, amely Pápai Joci régi vágya volt.

"Nagyon közel kerültem Jeruzsálemben Istenhez. Amit itt magamba szívtam, nagyon sok erőt ad majd a színpadon. Úgy érzem, hogy ki tudok zárni minden zavaró tényezőt. Olyan élményekkel gazdagodtam, amelyekre mindig is vágytam. Egy biztos, a családomat is el kell hoznom ide. Megkóstoltuk a helyi ételeket is: elvittek minket a jeruzsálemi piacra, ahol hat különböző helyen kínáltak minket helyi fogásokkal" - mesélte Joci. Az izraeli út eddigi napjairól videó is készült, amit ide kattintva lehet megtekinteni. Az énekesre sok munka vár még a versenyig, a következő próbát csütörtökön tartják. Pápai Jocinak a május 14-i elődöntőben szoríthatunk, ahol 7-ként lép színpadra.

A Duna Televízió a felkészülés és az Eurovíziós Dalfesztivál minden részletét elhozza nézőinek. A május 14-i és 16-i elődöntők, illetve a 18-i döntő 21 órás kezdése előtt 20.30-tól a Hangolódjunk az Eurovízióra című felvezető műsort sugározza a csatorna, amelyben a nézők nyomon követhetik Pápai Joci útját A Dal 2019 döntőjétől az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáig, ízelítőt kapnak az énekes elődöntő előtti napjaiból és megismerkedhetnek a többi ország versenyzőivel és produkcióival is, Forró Bence műsorvezetésével.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.