OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 18., szombat 12:37

NOE-díjat kapott a Család-barát
    Budapest, 2019. május 18., szombat (OTS) -

        A Nagycsaládosok Országos Egyesületének díját kapta a Duna Televízió Család-barát című műsora.
     A Nagycsaládosok Országos Egyesülete NOE-díjban részesítette a Duna Televízióban látható Család-barát című magazinműsort. A díjat a Család-barát műsorvezetői, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián, valamint vezető szerkesztője, Gáspár Monika és a stábtagok együtt vették át szombaton délelőtt a budapesti Szent Margit Gimnázium dísztermében.
     "Minden élet a családból indul és minden érték ott gyökerezik. A mi célunk is az volt az elmúlt 11 év  3000 műsora során, hogy ezeket az értékeket, mint a szeretet, a hagyományok tisztelete, az önzetlen segítőkészség, az adni tudás,  odafigyelés - mindezt átadjuk a nézőknek, akik figyelmükkel  és szeretetükkel hálálták meg igyekezetünket az elmúlt 11 esztendő alatt. Hálásak vagyunk a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, hogy nekünk szánták 2019-ben ezt a díjat. Minden elismerés egy visszaigazolás számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat" - mondta Gáspár Monika.
     A Duna Televízió népszerű délelőtti magazinműsora, a Család-barát immár 11 éve látható a képernyőkön, idén május 15-én érkezett el 3000. adásához. Az ünnepélyes alkalomból rendhagyó módon nem csak a stúdióból jelentkeztek a műsorvezetők, hanem külső helyszínről is. A jubileumi műsort számos közismert művész, többek között Bodrogi Gyula, Nagy Feró és családja is megtisztelte jelenlétével. Ráadásul itt hangzott el először a Család-barát dala.
     Család-barát hétfőtől szombatig 10.25-től a Duna Televízió műsorán!

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.