OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 31., péntek 18:24

Siklósi Beatrix és az M5 csatorna A Budapesti Lengyel Intézet Kiemelt Partnere
    Budapest, 2019. május 31., péntek (OTS) - Siklósi Beatrix és az M5 csatorna A Budapesti Lengyel Intézet Kiemelt Partnere

    
Siklósi Beatrix és az M5 csatorna kapta A Budapesti Lengyel Intézet Kiemelt Partnere címet a budapesti Lengyel Intézet igazgatójától.

Fennállásának 80. évfordulójának alkalmából Siklósi Beatrixot és az általa vezetett M5 kulturális televíziót A Budapesti Lengyel Intézet Kiemelt Partnere címmel tüntette ki az Intézet igazgatója, Joanna Urbańska. A csatornaigazgató péntek délután a Lengyel Intézet előtt megtartott ünnepségen vette át az emlékplakettet, amelyet az M5 csatornával megvalósuló gyümölcsöző együttműködés elismeréseként kapott.

"A szorosabb együttműködés akkor kezdődött, amikor elvállaltam a kulturális csatorna irányítását. Tavaly ünnepeltük Lengyelország függetlenségének 100. évfordulóját, és intenzívvé vált a kapcsolat a budapesti Lengyel Intézettel. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az M5 csatornán megjelenjen a lengyel kultúra, a tudomány és az oktatás. Hamarosan Krzysztof Zanussi filmrendező filmjét tűzzük műsorra és a Koronás sas című új lengyel sorozatot június 23-tól vetítjük vasárnap esténként" - mondta Siklósi Beatrix.

A szervezet a gyümölcsöző együttműködésért A budapesti Lengyel Intézet Barátja címmel Horváth Mártát, az MTVA kiemelt filmszerkesztőjét, a lengyel kulturális eseményekről megvalósuló aktív beszámolók elismeréseként pedig Náray Balázst, a Kossuth Rádió kiemelt szerkesztőjét tüntette ki.
    
     MTVA Sajtó Osztály

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.