OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 1., szombat 19:10

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes programkínálata várja Csíkszeredában
    Budapest, 2019. június 1., szombat (OTS) - A csíksomlyói pápalátogatástól pünkösdig tartó időszakban színes programkínálattal várja Csíkszeredában a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes az érdeklődőket!

        Június 1-jén és 7-én 20:00 órától a Hegyen innen-hegyen túl, június 2-án és 8-án 20:00 órától az Erdély.ma-Levelek Londonba című előadásuk tekinthető meg,  június 3-án 16:00 órától a Pöttöm Palkó és 19:00 órától a Háromszék Táncegyüttes Mundruc-Martin György emlékére című vendégelőadása lesz látható, melyet táncház követ.
     Bővebb információ a +40 266 371 362-es számon, az együttes Facebook oldalán, és a honlapjukon: www.hargitatanc.ro.
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.