OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 25., hétfő 15:19

Rick és Morty "belecsapnak a lecsóba" a Zynga nagy sikerű játékában, a Merge Dragons!-ban (1. rész)
    San Francisco, 2019. november 25., hétfő (Business Wire/OTS) - A díjnyertes show-ból kölcsönzött karakterek egy kis időre átveszik a játék irányítását

    Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy egy, az Adult Swim televízióadóval egy ún. in-game (játékon belüli) eseményre vonatkozóan kötött licencmegállapodás alapján a Rick and Morty (Rick és Morty) című, Emmy-díjas TV-sorozat karakterei megjelennek a Gram Games stúdió puzzle-kalandjátékban, a Merge Dragons!-ban. Rickkel és Morty-val a kalandjátékban egy 2019. november 22-én sorra kerülő különleges, élő esemény során találkozhatnak a játék kedvelői. "Készülj fel a sárkánynövesztésre, bátyó!

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191122005036/en/

Az Adult Swim és a Zynga együttműködésének eredményeként Rick és Morty megjelenik a Merge Dragons! játékba beépített, a játékosok számára a természetes környezet gyógyításáért és a gyűjtött pontokért jutalomként biztosított különleges eseményeinek sorában. Az epizódban Rick és Morty a Merge Dragons!-zel való játék közben "behekkelik" magukat a játékba, hogy megszerezzenek egy mágikus erejű tárgyat, a Tudás kövét (Stone of Reckoning), amely megnyitja az ajtót a tiltott világokba, és ennek eredményeként Dragoniában, a Merge Dragons! világában kötnek ki. A játék rajongói számíthatnak arra, hogy a páros tevékenységének köszönhetően rengeteg hiper-szuper sci-fi élményben lesz részük.

"Ismerve Rick és Morty fantasztikus intergalaktikus kalandjait, nagyon "love-a-wubba-dub-dub"* az ötlet, hogy csatlakozzanak hozzánk Dragoniában" - nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "A Rick és Marty show lelkes rajongóiként megtiszteltetésnek tekintjük az engedélyt, hogy a karaktereket megjelentessük Merge Dragons! játékunkban, ahol a játék rajongóival olyan közös élményekben lehet részük, amelyet mind a rajzfilmsorozat kedvelői, mind a Merge Dragons!-zal játszók élvezetesnek találnak. Van olyan a mobiljátékok szerelmesei közt, akit nem érdekel, hogyan fejlődik Dragon (Sárkány) Rick?!"

A Merge Dragons! ingyenesen letölthető iPhone-ra és iPadre az App Store-ból, illetve Androidos eszközökre a Google Play áruházból. További információkért a Merge Dragons!-ról kérjük, látogasson el a játék közösségi csatornáira a Twitteren, a Facebook-on, az Instagram-on és a YouTube-on.

A szerkesztő megjegyzése:
A Merge Dragons!, sajtóanyagáért kérjük, kattintson ide:https://app.box.com/s/y8259k9zkrv787g548x6ideg00aigwwl.

* itt "megtetszett" jelentésben használt kifejezés. Pontosan: "wubba lubba dub dub" - A Rick és Morty rajzfilmsorozatban eleinte nem tisztázott jelentésű szófordulat, amelyről végül Birdperson (Madárszemély) elárulja, hogy az ő anyanyelvén a következőt jelenti: "Nagy fájdalmaim vannak, kérlek segíts!" (folyt.)2019. november 25., hétfő 15:19

Rick és Morty "belecsapnak a lecsóba" a Zynga nagy sikerű játékában, a Merge Dragons!-ban (2. rész)
    San Francisco, 2019. november 25., hétfő (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…
A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebook-on!

Amit a Gram Games-ről tudni kell…
A Gram Games mobiljátékokat fejlesztő stúdió, amely elkötelezett olyan magas minőségi színvonalat képviselő közösségi játékok fejlesztése iránt, amelyek a játék révén valódi barátságokat hoznak létre a játékosok között. A 2012-ben alapított és a Zynga által 2018-ban felvásárolt Gram Games az ágazat elismert szakértőiből álló csapatot épített fel, amely a vállalat londoni és isztambuli stúdióiban végzett munkája során küldetésének tekinti olyan lebilincselő mobiljátékok megalkotását, mint például a Merge Dragons! és az 1010!. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.gram.gs.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191122005036/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com // ikowacka@zynga.com

vagy

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (a Zynga képviseletében az USA-ban) // zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271
Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.