OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 23., hétfő 11:51

A Mary Kay inspiráló szerepet játszik a 2020-as tavaszi/nyári divatheteken Európában (1. rész)
    Dallas, 2019. december 23., hétfő (Business Wire/OTS) - A Mary Kay sminkmesterei öt országban, 173 divatbemutatón adtak ízelítőt a 2020-as tavaszi/nyári szépségápolási trendekből. A Mary Kay Inc. továbbra is meghatározó szerepet játszik a szépségápolási ágazatban az ukrán és fehérorosz divathéttel, az oroszországi Mercedes-Benz divathéttel és a Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban megrendezésre kerülő pozsonyi divatnapokkal való hosszú távú együttműködése révén.

    Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191219005838/en/

"A szépségiparban elismert innovátornak számító Mary Kay és vezető szépségápolási szakértői ízelítőt adtak a 2020-ban Európában megrendezésre kerülő divathetek során a kifutókon várható trendekből" - nyilatkozta Tara Eustace, a Mary Kay európai régióért felelős elnöke. "A divathetek kifutói tökéletes alkalmat kínálnak az inspiráló ötletek megosztására és innovatív megoldásaink bemutatására a divatvilág többi szereplőjének, valamint a legújabb sminkelési trendek megismertetésére ezekben az országokban."

Tervezők, véleményvezérek, hírességek, sminkmesterek, szépségápolási bloggerek és divatlapok szerkesztői vettek részt azon az öt rendezvényen, amelyeken a Mary Kay a 2020-as tavaszi/nyári szezon divatheteinek hivatalos szépségipari partnereként volt jelen.

"A Mary Kay Global Design Studio-t több mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre azzal a céllal, hogy a divatágazat különféle szereplőivel szerte a világon létrejövő együttműködés révén hozzájáruljunk az új szépségápolási trendek kialakításához, az innováció elősegítéséhez és a kreativitás és az egyediség támogatásához" - mesélte Sheryl Adkins-Green, a Mary Kay Global Design Studio marketing igazgatója és kreatív és inspirációs vezetője. "A divathetek során a sminkmesterek a Mary Kay-jel együttműködve meghatározták a következő szezon trendjeinek fő irányvonalait. A szépségápolás iránt érdeklődők így megismerhetik a 2020-as tavaszi/nyári évadban a kifutókon látható sminkeket, és a rendelkezésükre bocsátott inspiráló ötletek alapján akár ki is alakíthatják saját egyedi sminkjüket."

A divathetek főbb eseményei:

A Mary Kay által szponzorált európai divatrendezvények sorában a 2019. augusztus 31-e és szeptember 4-e között Kijevben megrendezett ukrán divathét (Ukrainian Fashion Week [UFW]) volt az első. MartElle vezető sminkmester művészeti irányításával egy 40 szakértő sminkesből álló csapat (akik ugyanakkor a Mary Kay független szépségápolási tanácsadó munkatársai is) megtervezte a 30 ukrán divattervező kreációit bemutató modellek megjelenését, és 350 különféle sminket készítettek el a kifutón megjelenő modelleken az UFW során. A divatshow-k egyike egy exkluzív rózsaszín melltartó kapszula kollekciót bemutató, a mellrákkal diagnosztizált nők támogatása érdekében a Mary Kay Ukraine és a Ke?sme fehérneműmárka együttműködésében létrejött rendezvény volt. Az exkluzív kollekció értékesítéséből befolyó összeg tíz százalékát adományként egy, a nők egészségét és jóllétét támogató ukrán nonprofit szervezet kapja meg.

A következő eseményre, a Mercedes-Benz nevével fémjelzett pozsonyi divatnapokra szeptember 16-a és 19-e között került sor Pozsonyban, illetve október 5-e és 6-a között Prágában. A tavalyi divatnapokhoz hasonlóan a rendezvény hivatalos sminkese idén is a Mary Kay Slovakia volt. A kifutón látható modellek lélegzetelállítóan gyönyörű sminkjei a vállalat sminkmestereinek érdeme volt, akik a show színfalak mögötti világát bemutató Fashion TV adásokban is szerepeltek. A Mary Kay globális szépségápolási nagykövete, Luis Casco ötletein alapuló "Sparkling Pewter" (Csillogó ón), "Sultry Glam" (Perzselő bűbáj) "Sweet Champagne" (Édes pezsgő) és "Garnet Gold" (Gránátszínű arany) fantázianevet viselő sminkek a divatnapok kedvenceivé váltak. A 2019-es divatnapok utolsó rendezvényére december 17-én, Pozsonyban került sor.

A Mercedes-Benz szponzorálásával megrendezett oroszországi divathét, a Mercedes-Benz Fashion Week Russia (MBFW Russia) hivatalos sminkesének szerepét már 7 éve (13 egymást követő szezonban) minden alkalommal a Mary Kay Russia tölti be. Az október 15-e és 19-e közt zajló, legjelentősebb kelet-európai divatrendezvénynek számító MBFW Russia helyszínéül Moszkva szolgált. Luis Casco és Andrej Silkov sztársminkes közösen dolgozta ki az összesen 119 bemutató közül 109 show sminkjeit, és a színfalak mögött dolgozó sminkes csapat tagjai a Mary Kay Russia független szépségápolási tanácsadói közül kerültek ki. A Te Amo Couture divatbemutató ámulatba ejtően gyönyörű sminkjei is Casco és Silkov együttműködéséből születtek.

A Mary Kay támogatásával megvalósult, sikeres kelet-európai divathétszezon utolsó eseménye a 2019. október 17-e és 20-a közt Minszkben megrendezett fehérorosz divathét (Belarus Fashion Week [BFW]) volt. A Mary Kay már egymás után hét szezonban töltötte be a BFW hivatalos sminkesének szerepét. A Mary Kay Belarus független szépségápolási tanácsadóiból összeállított sminkes csapat 650 modell sminkjét készítette el a divathéten, és nem kevesebb, mint 500 "átalakítást" hajtott végre Alexander Kiryniuk mesterkozmetikus irányításával, aki a szezon trendjeit is bemutatta a közönségnek. (folyt.)



2019. december 23., hétfő 11:51

A Mary Kay inspiráló szerepet játszik a 2020-as tavaszi/nyári divatheteken Európában (2. rész)
    Dallas, 2019. december 23., hétfő (Business Wire/OTS) -

        Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

  Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191219005838/en/

Kapcsolat:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com
Forrás: Mary Kay
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.