OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 22., péntek 12:35

Tájékoztatás domain alternatív vitarendezési lehetőségekről
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OTS) - A Magyarországi Internet Szolgáltatók Tudományos Egyesülete (ISZT), valamint a megbízásából eljáró ISZT Nonprofit Kft., mint a .hu felső szintű domain alatti közdomainek delegálásának, regisztrálásának és fenntartásának letéteményese - a továbbiakban: Nyilvántartó - az elmúlt több mint két évtized alatt mindenkor kiemelt figyelmet fordított a jogbiztonságra, így a domain igénylők és használók jogainak megóvása mellett harmadik személy jogosultak jogainak érvényesítésére is.

    A domain nevek delegálás előtti meghirdetésével a világon egyedüliként biztosítunk lehetőséget arra, hogy az, akinek jogos érdeke fűződik ahhoz, hogy az adott domain ne kerüljön az igénylő számára delegálásra, panaszt tegyen és ezzel a Tanácsadó Testület eljárást kezdeményezze, és így még a domain delegálása előtt jogorvoslatot szerezzen.

Az, akinek valamely jogát sérti egy már delegált domain név, a Regisztrációs Döntnök eljárását veheti igénybe, amely a rendes bírói útnál jelentősen gyorsabb, online zajló alternatív vitarendezést kínál.

A .hu alatti domainregisztrációs rendszer a XXI. század igényeit folyamatosan szem előtt tartva rendszeresen igazodik a megváltozott igényekhez. Az ISZT arra törekszik, hogy a domain regisztrálás iránti igényeket minél gördülékenyebben tudja kielégíteni, de mindemellett az esetleges jogsértések ellen a jogosultak megfelelő védelmét is biztosítsa.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.