OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. június 5., péntek 14:34

Nagyátmérőjű gerincvezetéket javít a Fővárosi Vízművek a Széchenyi rakparton
    Budapest, 2020. június 5., péntek (OTS) - Várhatóan egy hétig tart a csősérülés és a burkolat helyreállítása

    A Széchenyi rakpart Magyar Tudományos Akadémia melletti részén egy kisebb vízszivárgás okának vizsgálatakor derítették fel a Fővárosi Vízművek szakemberei az ott húzódó, 1200 mm átmérőjű Sentab vezeték sérülését. Mivel ez a csőtípus csak teljes szál cseréjével javítható, 5 méter hosszan új vezetékszakasz fektetése vált szükségessé. A munkálatok miatt a Széchenyi rakpart Arany János utca és Széchenyi tér közötti szakasza a munkagödör és a munkagépek helyigénye miatt autóközlekedésre nem vehető igénybe. A néhány napos javítást követő burkolat-helyreállítás után, várhatóan a jövő hét végén vehetik ismét birtokba az autósok ezt az útvonalat.

Köszönjük az arra közlekedők és az ott élők munkavégzés okozta kényelmetlenségek miatti türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.