OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2021. május 3., hétfő 10:00

Magyarországon is bemutatják a Sulphur Springs titkait! - Misztikus sorozat a Disney Csatornán
    Budapest, 2021. május 3., hétfő (OTS) - A Disney Csatornán május 08-án vetítik az új, időutazós, misztikus sorozatot, a Sulphur Springs titkai első részét. A főszereplő kisfiú, Griffin, családjával együtt egy új városba költözik, ahol egy kislány szelleme kísért. A sorozat elsősorban kilenc-tizenkét éves korú gyermekeknek készült, de az időutazós műfajt kedvelő felnőttek is örömmel nézik.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210503_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210503_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210503_003.jpg

A Disney Csatorna időutazós, misztikus sorozatát, a Sulphur Springs titkait Tracey Thomson írta - aki a "The Young and the Restless" tévé sorozatról ismert leginkább -, az executive producer Chuck Pratt volt, a zeneszerzője pedig Pieter Schlosser. A sorozat forgatást New Orleansba kezdték el 2020-ban. Amerikában 2021 januárjában mutatták be a kilenc-tizenkétéves gyermekeknek készült sorozatot, Magyarországon, május 08-án 16:00-kor lesz a premiere a Disney Csatornán. Az amerikai kritikák szerint az időutazós, rejtélyes sorozat igazi családi film, ugyanis a felnőttek is szívesen nézik.

"A Sulphur Springs titkai egy misztikus sorozat, ami jól mutatja, hogy milyen sokféle műfajú produkció megtalálható a csatornánkon. A Sulphur Springs titkai egy vicces, kalandos, ugyanakkor szívet melengető és kissé meghökkentő történetet mesél el" - mondta Jonas Agin, a Disney Channel, Original Series alelnöke.

A tizenegy részből álló sorozat azzal kezdődik, hogy Griffin Cambell és családja Sulphur Springs városába költözik, mégpedig a Tremont hotelbe. A szülők terve az, hogy az elhagyott, kissé romos szállodát visszaállítsák egykori állapotába: egy nyüzsgő nyaralóhellyé szeretnék alakítani. A beköltözés után Griffin megkezdi első napját az új iskolában és megtudja, miről pletykálnak a helyiek. Az egész város úgy hiszi, hogy a Tremont hotelben egy szellem lakik: egy lány, Savannah kísért ott, aki harminc éve tűnt el. Griffin összebarátkozik Harperrel, egy éles eszű, lány osztálytársával, aki imádja a rejtélyeket, ezért közösen elhatározzák, hogy kiderítik mi történhetett Savannáhval. A nyomozásuk során egy időkaput találnak, amivel képesek a múltba utazni. A kalandjaik során rájönnek, hogy Savannah eltűnéséhez valamiképp köze van Griffin családjának is.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZVkzhiHfyLQ

Főbb szinkronhangok
Griffin: Maszlag Bálint
Harper: Gyarmati Laura
Savannah: Kobela Kira
Zoey: Prokópius Maja
Wyatt: Kelemen Noel
Sarah: Sipos Eszter

Készítette:
Magyar szöveg: Vajda Evelin; Hangmérnök: Weichinger Kálmán; Szinkronrendező: Dezsőffy-Rajz Katalin; Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva; Vágó: Házi Sándor; Production Manager: Orosz Katalin

FELHASZNÁLÁSI JOGOK
Fotók: COPYRIGHT ©2019 Disney Enterprises. A fotók kizárólag a sajtónak készültek, a program ismertetése céljából lehet csupán használni: webes felületen 72dpi felbontásban, és 2x3-nál nem nagyobb méretben.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.