OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. május 3., kedd 09:00

Az innovatív hulladékgazdálkodási szemléletformáló tevékenység Greengage díjat érdemelt
    Miskolc, 2022. május 3., kedd (OTS) - Április 27-én az A38 hajón kiderültek a PPH Media szaklapkiadó első Greengage - a zöld elkötelezettség díja versenyének eredményei. A megmérettetésre 41 pályázat érkezett, négy fő kategóriában, melyből 20 került a döntőbe. A Mirehu Nonpofit Kft. elmúlt három évben végrehajtott szemléletformálási tevékenységével a kommunikációs megoldások kategóriájában a legjobbnak bizonyult.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220503_001.jpg

A zsűri két körben értékelte a pályázatokat szakmai szempontok szerint, megvizsgálva, hogy a pályázat milyen előrelépést mutatott fenntarthatóság szempontjából a korábbi saját állapotához/szintjéhez és/vagy a hasonló, piacon elérhető termékekhez/szolgáltatásokhoz/folyamatokhoz képest, milyen jövőbeni hatásai lehetnek a projektnek, mennyire innovatív az elvégzett tevékenyég és milyen hatással volt a vállalati szervezet fejlődésére.

A Mirehu az elmúlt három évben lépésről lépésre építette fel szemléletformáló tevékenységét, amelynek bemutatásával nevezett be a fenntarthatósági versenyre.

A társaság elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

A kommunikációs megoldások kategóriában öt pályázat érkezett, melyek közül a zsűri a Mirehu szemléletformáló tevékenységét választotta kategóriagyőztesnek.

Bár a díj az elmúlt évek munkáját ismerte el, a szemléletformáló tevékenység fejlesztése már az éven folytatódott a hulladékgazdálkodó cégnél. Elindításra került a vállalat TikTok csatornája, ahol a videókban ismeretbővítő információk is megjelennek a társaság hulladékgazdálkodási tevékenységéről és megépítésre került a MakuTruck, a gyerekek által vezethető elektromos kukásautó a szelektív hulladékgyűjtés megfelelő gyakorlatának elsajátításához.

Június 13-án debütál a Ma-Kukáció, ahol egy szakmai nap keretében a nyári pihenőre szereznek majd hulladékgazdálkodási, fenntarthatósági tudást az iskolások. A játékokkal teli napot az Alma együttes koncertje fogja zárni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.