OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 16., hétfő 09:50

A nap erejével gyártják a kötelet Gyomaendrődön
    Gyomaendrőd, 2022. május 16., hétfő (OTS) - MEGKEZDTE A TERMELÉST A MAMUTEC HUNGARY KFT. 364 kW-OS NAPELEMES ERŐMŰVE. A BERUHÁZÁS AZ EURÓPAI UNIÓ 59,89 MILLIÓ FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSULT MEG.

    A beruházás az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam finanszírozásával valósult meg. A teljes bekerülési költség  108,88 millió Ft.

A fejlesztés megvalósulásával  1138 db napelem panel évi 400.000 kWh elektromos áramot fog termelni, melyet az üzem kötélgyártó gépei fognak felhasználni.

A vállalat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatás című, GINOP-4.1.4-19 kódszámú felhívásra nyújtott be sikeres pályázatot.


A projektről bővebb információt a www.mamutec.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Csipai Béla
cégvezető
Mamutec Hungary Kft.
+36-66-581-060
csipai.b@mamutec.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.