OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 27., péntek 09:45

Fejlesztések a PASZAT Forgácsoló és Alkatrészgyártó Kft-nél
    Zalaegerszeg, 2022. május 27., péntek (OTS) - PASZAT Kft. a Széchenyi Terv Plusz program keretében az Európai Unió társ finanszírozásával 65 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések végrehajtásához!

    A PASZAT Forgácsoló és Alkatrészgyártó Korlátolt Felelősségű Társaság a Széchenyi Terv Plusz program keretében 65 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásra jogosult. A nyertes pályázat keretében a PASZAT Kft termelő berendezés beszerzésével a Zalaegerszeg Báthory u. 2/d telephelyén technológiai fejlesztést hajt végre, ami segít a magasabb szintű termelési feladatoknak való megfelelést.

A fejlesztés eredményeként a jelenleginél magasabb hatékonyságú termeléssel gondoskodik a cég versenyképességének megóvásáról.

A beruházás befejezésének várható időpontja: 2023. 08. 31.

További információ kérhető:

Virág Józsefné, sajtóreferens
+36309027236, info@paszat.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.