OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 2., csütörtök 09:00

A Nézőpont Intézethez igazol Pálfalvi Milán
    Budapest, 2022. június 2., csütörtök (OTS) - Elemzőként folytatja pályafutását, a Nueco alapítója. A kommunikációs szakember 41 éves, házas, három gyermek édesapja.

    A harmadik Orbán-kormány idején Schanda Tamás Európai Uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárnak adott politikai tanácsokat, majd Rétvári Bence miniszterhelyettes parlamenti munkáját segítette az Emberi Erőforrások Minisztériumában. A negyedik Orbán-kormány idején a Miniszterelnökségen Azbej Tristan államtitkárnak dolgozott, a kormány főtanácsosaként a Hungary Helps kommunikációját alakította.

2019-ben Nueco néven megalapította tanácsadó cégét, majd létrehozta a Fenntartható és Versenyképes Magyarországért Alapítványt. A két szervezettel számos társadalmi, gazdasági és politikai kérdésben formált véleményt. Médiaszereplései mellett publikált a Magyar Nemzetben, írásai jelentek meg a Mandineren.

A Nézőpont Intézetnél Pálfalvi Milán feladata lesz elérni, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a magyar nézőpont.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.