OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 5., kedd 12:10

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése a HSP Kft-nél
    Kistelek, 2022. július 5., kedd (OTS) - GINOP Plusz-1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban - A HSP Kft. kisteleki telephelyén új technológiai fejlesztést elősegítő projektet kíván megvalósítani. A fejlesztés célja a vállalat főtevékenységéhez kapcsolódó eszközállomány bővítése, továbbá képzési szolgáltatás igénybevétele, amely a munkavállalók meglévő szakmai, kommunikációs ismereteit fejleszti; valamint tanácsadási szolgáltatás keretében a társaság online felületeinek fejlesztése. A projekt 124,85 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

    A 124,85 millió forint európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás nagy teljesítményű munkagépek és tartozékai, egy hőszivattyú beszerzését, képzési- és tanácsadási szolgáltatás igénybevételét valósítja meg.

A fejlesztés eredményeként a társaság tevékenységi köre bővül, a kapcsolódó munkafolyamatok gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek. A telephely energetikai, környezetvédelmi szempontból kerül fejlesztésre.

A projekt azonosítószáma GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00166 - "Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése a HSP Kft-nél"  A projektről bővebb információt a https://hsp.hu/ginop_plusz-1-2-3-21-2022-00166/ oldalon olvashatnak.

A 178,36 millió forint összköltségű projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


További információ kérhető:

Topscháll András
info@hsp.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.