OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 7., csütörtök 11:38

Domain piac - A millió dolláros üzletág
    Budapest, 2022. július 7., csütörtök (OTS) - A domain nevek piaca világszinten nagyjából évente 8 millió dollárt termelő üzletág (https://www.forbes.com/sites/roslynlayton/2021/03/23/mit-researchers-estimate-the-value-of-domain-name-system-dns-at-8-billion/?sh=4eefe9b765d2), melynek jelentőségét az évről évre növekvő regisztrációs statisztika is alátámasztja.

    
Világviszonylatban a 2022 első negyedéves domain regisztrációs adatok (https://blog.verisign.com/domain-names/verisign-q1-2022-the-domain-name-industry-brief/) 2,6%-kal emelkedtek a 2021 utolsó negyedévéhez képest.

Ezzel szemben Magyarországon a .hu domain regisztrációk 2022 első negyedében az előző év végéhez viszonyítva 18,6%-kal nőttek, viszont a 2021-es azonos időszakkal összehasonlítva csökkenést tapasztalhatunk. Mi lehet ennek az oka?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/domain-piac/
https://drive.google.com/drive/folders/1uCBbo7Vbh1l6TuGfM7zvHl_kncOJ3PdN?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.