OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 13., szerda 13:15

Befejeződött az Épduferr Nyrt. zalakomári telephelyének fejlesztése című projektje
    Zalakomár, 2022. július 13., szerda (OTS) - Befejeződött az Épduferr Nyrt. telephelyének fejlesztése Zalakomáron, melynek keretében beszerzésre került egy teleszkópos rakodógép, továbbá telephely korszerűsítés és 120 órás angol nyelvi képzés is megvalósult a projekt keretében. A fejlesztés segítségével megfelelő minőségű raktár-műhely-iroda került kialakításra, melynek köszönhetően egy modern, 21. századi telephelye lett a vállalkozásnak. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg 60 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

    A GINOP-1.2.9-20-2021-00131-es azonosítószámú projekt a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívás keretén belül valósult meg.
A fejlesztés célja a cég főtevékenységéhez, a lakó- és nem lakó épület építése tevékenységhez kapcsolódik.

A projekt megvalósulása hozzájárult a cég diszponálási tevékenységének gyorsulásához. A projekt eredményeképp a cég által vállalt határidők rövidülnek, amellyel a vevők megtartása és új vevők megszerzése a jövőben sokkal könnyebbé válik.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetés társfinanszírozásával 60 millió forint vissza nem térítendő támogatásból, 100%-os támogatási intenzitás mellett valósult meg 2021.  április 24. és 2022 február 14. között.

Projekt megvalósítási helyszíne: 8752 Zalakomár, 852/8 hrsz.

A projektről bővebb információt a https://epduferr.hu/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Palkovics Milán, igazgatósági tag
info@epduferr.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.