OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. október 10., hétfő 11:40

Az llumination és a Nintendo megjelentették a 2023-ban kiadásra kerülő The Super Mario Bros. mozifilm első előzetesét (1. rész)
    Santa Monica, Kalifornia állam, USA, 2022. október 10., hétfő (Business Wire/OTS) - Az Illumination (székhely: Santa Monica, CA, USA; alapító és vezérigazgató: Chris Meledandri) és a Nintendo Co., Ltd. (székhely: Kyoto, Minami-ku, Japan; képviselő igazgató és elnök: Shuntaro Furukawa) (a továbbiakban "Nintendo") az október 7-én streamelt Nintendo Direct keretében közzétette a Super Mario Bros. videójáték világán alapuló új animációs film, a The Super Mario Bros. mozifilm első előzetesét.

    "Nagyon örülünk, hogy végre betekintést adhattunk a The Super Mario Bros. mozifilmbe" - mondta Chris Meledandri, az Illumination alapítója és vezérigazgatója. "A Nintendo által kitalált Mario és Luigi a videójátékok világának legikonikusabb és legkedveltebb karakterei, ezért rendkívül nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy együtt dolgozhattunk Miyamoto szannal az elmúlt néhány évben ennek a történetnek filmvásznon való, az eredeti gyökerekhez visszanyúló megjelenítésén."

"Milyen mozifilmnek kéne lennie a Super Mario Bros.-nak?" - tette fel a kérdést Shigeru Miyamoto, a Nintendo képviselő igazgatója és játéktervezője. "Már nagyon régóta próbáltunk választ találni az Illuminationnél dolgozó Chris-szel vállvetve erre a kérdésre. És most eljutottunk oda, hogy mindenkinek bepillantást engedjünk a filmbe. Egyrészt a történettel, másrészt a karakterek külső megjelenésével, az érzelmeik bemutatásával, a különféle mozdulatokkal próbáltuk a film nyelvére lefordítani a Super Mario világát. Reméljük, élvezni fogják a filmszínházak széles vásznán a különleges Gombakirályság (Mushroom Kingdom) látványát. Érdemes ugyanakkor résen lenni, mert a Nintendo játékokból a karakterek és egyes emlékek több helyen is megjelennek a film során. A premierre nem sokat kell várni, mivel már a részletek finomhangolásán és véglegesítésén dolgozunk, hasonlóan ahhoz, mint amikor egy Nintendo játékot kiadunk. Ez a film minden korosztálynak szól, és arra kérek mindenkit, hogy szurkoljon Marionak a mozikban."


Amit a The Super Mario Bros. mozifilm címet viselő Super Mario Bros. animációs filmről tudni kell…

Az Illumination részéről Chris Meledandri, a Nintendo részéről pedig Shigeru Miyamoto közreműködésével készülő Super Mario Bros. animációs film társfinanszírozói a Universal Pictures és a Nintendo lesznek, és világszerte a Universal Pictures fogja forgalmazni.
A filmet rendezőként Aaron Horvath és Michael Jelenic jegyzi, akik korábban már dolgoztak együtt a Teen Titans Go! (magyar címe: Tini Titánok harcra fel) és a Teen Titans Go! To the Movies (magyar címe: Tini Titánok harcra fel! - A moziban) filmek készítésén. A film forgatókönyvét Matthew Fogel írta, akinek eddigi munkái közt megtalálható az Illumination filmje, a Minions: The Rise of Gru (magyar címe: Minyonok: Gru színre lép). A főszereplők hangját a következő színészek kölcsönzik: Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Peach hercegnő), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad - magyarul Csipi, Kalap, Kalapocska), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) és Sebastian Maniscalco (Spike).


Amit az Illuminationről tudni kell…

A Chris Meledandri által 2007-ben alapított Illumination a szórakoztató ágazat egyik vezető animációsfilm-készítő cége. Filmjei közé tartozik a Despicable Me (magyar címe: Gru), amely a filmszínházak történelmének legsikeresebb animált franchise-a, valamint a Dr. Seuss' The Lorax (magyar címe: Lorax Dr. Seuss), a Dr. Seuss' The Grinch (magyar címe: A Grincs) és a The Secret Life of Pets (magyar címe: A kis kedvencek titkos élete), valamint a Sing (magyar címe: Énekelj!) filmek. Az Illumination hamarosan kiadásra kerülő The Super Mario Bros. mozifilmjét olyan művek előzték meg, amelyek közt minden idők 10 legjobb animációs filmje közül kettő is szerepel, és kedvelt, emlékezetes és egyedi karaktereket felvonultató, világszerte népszerű és a globális kultúra részét képező, ikonikus márkái világviszonylatban összesen több 8 milliárd USA dollár bevételt hoztak a cégnek. Az Illumination kizárólagos finanszírozási és forgalmazási együttműködést folytat a Universal Pictures-zel. Az Illumination 2023-ban kiadásra kerülő filmjei közé tartozik a The Super Mario Bros. mozifilm és a Migration. (folyt.)



2022. október 10., hétfő 11:41

Az llumination és a Nintendo megjelentették a 2023-ban kiadásra kerülő The Super Mario Bros. mozifilm első előzetesét (2. rész)
    Santa Monica, Kalifornia állam, USA, 2022. október 10., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a Nintendo-ról tudni kell…

A Nintendo Co., Ltd., melynek székhelye Kiotóban, Japánban található, számos világszerte ismertté vált franchise (köztük a Mario™, a Donkey Kong™, a The Legend of Zelda™, a Metroid™, a Pokémon™, az Animal Crossing™, a Pikmin™ és a Splatoon™) megalkotója, és integrált hardver és szoftvertermékei szintén kiemelkedően sikeresek. A Nintendo célja az, hogy egyedi, intuitív szórakoztatást biztosítson mindenki számára olyan videójátékok gyártása és forgalmazása révén, mint például a Nintendo Switch™ rendszercsalád. Ennek érdekében a cég különféle, okoseszközökön használható alkalmazásokat fejleszt és működtet, továbbá számos partnerrel működik együtt egy sor egyéb szórakoztatási projekten (ideértve a vizuális tartalomkészítést és a tematikus vidámparkokat). A Nintendo ez idáig több mint 5,4 milliárd videójátékot és több mint 800 millió hardver egységet adott el világszerte. A Nintendo Entertainment System™ több mint 30 évvel ezelőtti elindítása óta a Nintendo küldetése nem változott: célja az, hogy olyan egyedi szórakoztatást biztosítson, amely a világon mindenhol mosolyt csal az emberek arcára.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221005005943/en/

Kapcsolat:
Sarah Levinson Rothman
sarah.rothman@ledecompany.com


Forrás: Nintendo Co., Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.