OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. október 26., szerda 16:15

A Mary Kay támogatást nyújt bőrápolási kutatásokhoz, és a megereszkedett szemhéjak biológiai hátteréről folytat kutatásokat - jelentette be a vállalat az Európai Dermatológiai Kutató Társaság 51. alkalommal megtartott éves találkozóján (1. rész)
    Dallas, 2022. október 26., szerda (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc., a világ egyik leginnovatívabb bőrápolási vállalata az 51. éves konferencián bejelentette, hogy együttműködik a genfi (Svájc) székhelyű Európai Dermatológiai Kutató Társasággal (European Society for Dermatological Research - ESDR), és támogatást nyújt kutatóknak. A kongresszus 2022. szeptember 28. és október 1. között zajlott, az előadásokról készült felvételek azonban kérésre a konferencia után is elérhetők.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20221025005853/hu/

A Mary Kay két 20 000 dolláros támogatást ad olyan kutatóknak, akik úttörő és innovatív kutatást végeznek a bőr egészsége vagy a bőrbetegségek terén, amelyre a jogosult pályázók december 9-ig pályázhatnak. A nyerteseket jövő márciusban jelentik be egy különleges virtuális eseményen, amely megelőzi majd az International Societies for Investigative Dermatology első, májusi konferenciájának nyitóülését. A Mary Kay reméli, hogy ez a támogatás lehetővé teszi a kutatók számára, hogy új perspektívákat találjanak és intervenciós stratégiákat dolgozzanak ki a bőrgyógyászatban.

A Mary Kay a bőröregedés biológiai hátterét vizsgáló, folyamatban lévő kutatása részeként új, izgalmas eredményeket mutatott be az 51. éves ESDR-találkozón. A csapat azokat a változásokat vizsgálta meg, amelyek idővel hatással vannak a szemre, különösen a felső szemhéjra. Idővel a felső szemhéj kontúrja megereszkedik, ami petyhüdt, lelógó megjelenést eredményez. Jelenleg csak a műtéti beavatkozás hoz jelentős javulást a lelógó szemhéjak megjelenésében. Az éves találkozón Geetha Kalahasti, a Mary Kay klinikai és tudományos minősítési részlegének upstream kutatással foglalkozó tudományos főmunkatársa megosztotta a klinikai kutatás azon eredményeit, amelyek a helyi alkalmazású, növényi kivonatokat tartalmazó kozmetikai készítmények hatékonyságát vizsgálták a logó szemhéjak kezelésében. A növényi kivonatokkal a változást előidéző három fő tényezőre helyezték a hangsúlyt: dermális mátrix romlása, a felső szemhéjat visszahúzó izom gyengülése és a felső szemhéj zsírpárnáinak elmozdulása. Az eredmények jelentős javulást mutattak a szemhéj petyhüdtsége és szem körvonalának tekintetében, ami reménykeltő otthoni kozmetikai megoldást kínál a lógó szemhéj problémájára. Két független okleves bőrgyógyász értékelte a klinikai képeket és megerősítették, hogy az eredmények meggyőzőek.

"A nők fejlettebb otthoni szépségápolási lehetőségeket keresnek, upstream innovációs csapatunk pedig megfelel ennek az elvárásnak, hiszen olyan új termékeket fejleszt, amelyek bőrre gyakorolt hatása lenyűgöző. Ez csak az egyik módja annak, ahogyan a fogyasztói igényeknek megfelelünk és túl is szárnyaljuk őket" - mondta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Termék és Tudomány részlegének innovációs igazgatója. "Azért veszünk rész az ESDR-hez hasonló nemzetközi konferenciákon, hogy megosszuk a bőrápolás tudományának legújabb fejlesztéseit, illetve új ismereteket szerezzünk, hogy kutatási erőfeszítéseinket továbbra is siker koronázza, kapcsolatokat építsünk az egész iparágban és megalapozzuk, hogy a Mary Kay világszinten vezető szerepet töltsön be a tudományos bőrápolás területén."

Az ESDR támogatja a kutató bőrgyógyászatot azzal a céllal, hogy segítsen a bőrproblémákkal küzdő betegeknek. Az Európai Dermatológiai Kutató Társaság (European Society for Dermatological Research - ESDR) éves konferenciáját minden évben szeptemberben rendezik Európában. Az idei ESDR-találkozó programjában megtalálhatók nemzetközileg elismert kutatók vendégelőadásai, a szakma által véleményezett összefoglalókról szóló előadások, élvonalbeli "úttörő" beszélgetések a tudományos bőrápolásról, oktatási szimpóziumok a legkülönfélébb témákban, elektronikus poszter-prezentációk és workshop jellegű interaktív előadások. Az 51 országból több mint 1100 regisztrált résztvevővel zajló éves ESDR-találkozóra a világ minden tájáról érkeznek a bőrgyógyászatban érdekelt kutatók, hogy megismerjék a legújabb alapvető, klinikai és transzlációs kutatási eredményeket.

"Az ESDR testületének nevében szeretnénk köszönetet mondani a Mary Kaynek, hogy támogatja az ESDR-t és tevékenységeihez nagylelkűen hozzájárul. Társaságunk egyik fő célkitűzése, hogy előmozdítsa az innovatív kutatást a kutató bőrgyógyászatban, és támogassa a kutatók transzlációs bőrkutatással kapcsolatos tevékenységét. Megtiszteltetés számunkra, hálásak vagyunk és nagyon örülünk annak, hogy a Mary Kay is részese ennek a törekvésnek" - mondta Eli Sprecher, az ESDR tudományos programbizottságának elnöke. (folyt.)



2022. október 26., szerda 16:15

A Mary Kay támogatást nyújt bőrápolási kutatásokhoz, és a megereszkedett szemhéjak biológiai hátteréről folytat kutatásokat - jelentette be a vállalat az Európai Dermatológiai Kutató Társaság 51. alkalommal megtartott éves találkozóján (2. rész)
    Dallas, 2022. október 26., szerda (Business Wire/OTS) -

    
AMIT A MARY KAY-RŐL TUDNI ÉRDEMES

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, azt a célt tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért kérjük, látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen vagy a Twitteren!


AMIT A DERMATOLÓGIAI KUTATÓ TÁRSASÁGRÓL (ESDR) TUDNI ÉRDEMES

Az 1970-ben alapított European Society for Dermatological Research (ESDR) (Európai Dermatológiai Kutató Társaság) egy non-profit szervezet, amely a dermatológiával kapcsolatos alap- és klinikai tudományos tevékenységeket támogatja. Az ESDR a legnagyobb kutatással foglalkozó dermatológiai társaság Európában, amelynek jelenleg körülbelül 1100 tagja van. A bőrgyógyászati és a bőr egészségével kapcsolatos kutatások támogatásával az ESDR hozzájárul ahhoz, hogy megértsük a bőr homeosztázisát és javítsuk a bőr- és nemi betegségekben, fertőző betegségekben és immuneredetű gyulladásos rendellenességekben szenvedő betegek állapotát. Az ESDR világszerte elősegíti a dermatológiai kutatásokkal kapcsolatos információcserét a klinikusok és a tudósok közt. Az ESDR oktatási célú rendezvényeket is szervez minden évben a dermatológiai kutatások révén szerezhető ismeretek terjesztése céljából. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://esdr.org/.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221025005853/hu/

Kapcsolatok
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.