OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 5., csütörtök 17:30

Proterial, Ltd.: Értesítés a kereskedelmi név megváltozásáról
    Tokió, 2023. január 5., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Proterial, Ltd. ezennel bejelenti, hogy a vállalat kereskedelmi neve, amely Hitachi Metals, Ltd. volt, 2023. január 4-én megváltozott.

        1. Új kereskedelmi név

     Proterial, Ltd.


     2. A névválasztással kapcsolatos háttérinformációk

A "Proterial" név jól tükrözi vállalati filozófiánk lényegét, mely három elem köré csoportosul: Küldetés - "A legjobb minőség elérhetővé tétele mindenki számára", Jövőkép - "Vezető szerep a fenntarthatóság terén, melynek alapja a kiemelkedő teljesítmény", valamint Értékek - "Integritás mindenekelőtt" és "Kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés". Az új név a "pro-" és a "material" (anyag) szavak kombinációjából ered.
A "pro" szócska hitvallásunk három alappillérére mutat rá:
Professional (Professzionális) - várakozásokat meghaladó színvonalú munkavégzés
Progressive (Progresszív) - folytonos kihívásokat kereső szellemiség
Proactive (Proaktív) - vállalkozói szemlélet
Az "anyag" (material) szó azokra a nagyteljesítményű anyagokra utal, melyek előállítása eredeti technológiáinkon alapul és amelyek szempontjából hitvallásunk három ("pro") alapelve meghatározó. Ügyfeleink problémáinak megoldására fókuszálva és az értékteremtésben új szintek meglépését célul kitűzve, vállalati filozófiánkhoz hű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal igyekszünk hozzájárulni egy fenntartható társadalom létrejöttéhez.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230104006055/hu/

Kapcsolat:
Akio Minami
Vállalati Kommunikációs Oszt.
Proterial, Ltd.
hmcc.sa@proterial.com


Forrás: Proterial, Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.