OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. június 7., szerda 08:10

A Hillstone Networks a 2023-as Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer for Network Firewalls jelentésében elnyerte a "Customers' Choice" (Az ügyfelek választottja) címet
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. június 7., szerda (Business Wire/OTS) - A Hillstone Networks a Gartner® Peer Insights™ hálózati tűzfalakról szóló, "Voice of the Customer" című elemzése alapján immár a 4. egymást követő évben nyerte el a "Customers' Choice" (Az ügyfelek választottja) címet, és emellett a 2023-as "Voice of the Customer" (Az ügyfél véleménye) jelentés szerint a hálózat-detektálás és válaszadás terén "Strong Performer"-nek, azaz erős szereplőnek számít

    A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások egyik vezető szolgáltatója ma bejelentette, hogy a Gartner Peer Insights két "Voice of the Customer" jelentésébe is bekerült. A Hillstone a hálózati tűzfalak terén elnyerte "Customers' Choice" beszállítói címet, és az újonnan kiadott hálózat-detektálási és felbontási (NDR) megoldásával Strong Performer (erős szereplő) minősítésben részesült. A Gartner Peer Insights Customers' Choice megkülönböztetése olyan végfelhasználói szakemberek önkéntes és ellenőrzött visszajelzésein és értékelésein alapul, akik tapasztalattal rendelkeznek a termékek vagy szolgáltatások beszerzésében, megvalósításában vagy használatában.

"Az ügyfelek hallatták a hangjukat, és felismerték megingathatatlan elkötelezettségünket az iránt, hogy a lefedettséget, az ellenőrzést és a konszolidációt hatékonyan biztosító integrált kiberbiztonsági megoldásokat kínáljunk több mint 26 000 vállalkozás számára egy kihívásokkal teli és dinamikus kiberbiztonsági környezetben szerte a világon" - mondta Tim Liu, a Hillstone Networks társalapítója és technológiai vezetője. "Folytatjuk az innovációt, és tovább feszegetjük a kiberbiztonság határait annak érdekében, hogy megvédjük ügyfeleink kritikus eszközeit."

Legfontosabb megállapítások

NDR:
     -    2023 márciusában a Hillstone Networks 25 vélemény alapján 100 százalékban "hajlandó vagyok ajánlani" minősítést kapott felhasználóitól.
     -    A felmérésben részt vevő Hillstone felhasználók 92 százaléka 5-ből 5 csillagot adott a vállalatnak.
     -    A Hillstone Networks által nyújtott támogatási élményt (Support Experience) 25 vélemény alapján 5-ből 4,9 pontra értékelték.
     -    A Hillstone Networks terméklehetőségei (Product Capabilities) 24 vélemény alapján 5-ből 5 pontot kaptak.

Hálózati tűzfalak:
     -    2023 márciusában a Hillstone Networks 107 vélemény alapján 99 százalékban "hajlandó vagyok ajánlani" minősítést kapott felhasználóitól.
     -    A megkérdezett Hillstone-felhasználók 84 százaléka 5-ből 5 csillagot adott a vállalatnak.
     -    A Hillstone Networks által nyújtott támogatási élmény (Support Experience) 102 vélemény alapján 5-ből 4,9 pontot kapott.
     -    A Hillstone Networks terméklehetőségeit (Product Capabilities) 101 vélemény alapján 5-ből 4,9 pontra értékelték.

Gartner, Voice of the Customer for Network Firewalls, Peer Contributors, 2023. május 31.
Gartner, Voice of the Customer for Network Detection and Response, Peer Contributors, 2023. május 29.


Amit a Gartner Peer Insights™-ról tudni kell …

A Gartner és a Peer Insights a Gartner, Inc. és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. A Gartner Peer Insights jelentéseiben szereplő megállapítások a különféle végfelhasználóknak tapasztalataikon alapuló véleményét tükrözik, és nem tekintendők tényszerű megállapításoknak, sem pedig a Gartner vagy leányvállalatai nézeteit tükröző megállapításoknak. A Gartner nem támogatja az ebben a tartalomban bemutatott beszállítókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát e tartalom tekintetében annak pontosságára vagy teljességére, beleértve az értékesíthetőségre vagy egy adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat.


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. További információkért látogasson el a következő internetes címre: www.hillstonenet.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005511/hu/

Kapcsolat
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.