OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. június 26., hétfő 08:10

Az ODDITY bejelentette a bejegyzési nyilatkozat benyújtását a javasolt első nyilvános tőzsdei bevezetésről
    New York, 2023. június 26., hétfő (Business Wire/OTS) - Az ODDITY Tech Ltd. ("ODDITY"), a globális szépségipari és wellness piac átformálását célul kitűző fogyasztói technológiai platform ma bejelentette, hogy benyújtotta az F-1 formanyomtatványt az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) az "A" osztályú törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános tőzsdei bevezetésével kapcsolatban. Az ODDITY kérelmezte, hogy "A" osztályú törzsrészvényeit az "ODD" ticker alatt jegyezzék a Nasdaq Global Select Marketen. A kibocsátásra kerülő részvények számát és a javasolt kibocsátás ártartományát még nem határozták meg. A kibocsátásra a piaci feltételek vonatkoznak, és nem garantálható, hogy megvalósul-e, és ha igen, mikor, illetve annak tényleges mértéke vagy feltételei sem ismertek.

    A kérelmezett részvénykibocsátás során a Goldman Sachs & Co. LLC, a Morgan Stanley & Co. LLC, és az Allen & Company LLC járnak el vezető szervezőként (lead book-running manager). A BofA Securities, a Barclays Capital Inc., a Truist Securities, Inc., a JMP Securities, az A Citizens Company, valamint a KeyBanc Capital Markets Inc. vállalatokat pedig a szervezői (book-running manager) feladatokkal bízták meg.

A javasolt kibocsátás kizárólag prospektus útján történik. A kibocsátással kapcsolatos előzetes prospektus példányai az alábbi elérhetőségeken szerezhetők be, amint elérhetővé válnak: Goldman Sachs & Co. LLC, Címzett: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, telefonszám: (866) 471-2526, e-mail-cím: prospectus-ny@ny.email.gs.com; Morgan Stanley & Co LLC, Címzett: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, telefonszám: (866) 718-1649, e-mail-cím: prospectus@morganstanley.com; valamint Allen & Company LLC, Címzett: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, New York 10022, e-mail-cím: allenprospectus@allenco.com.

A részvényekkel kapcsolatos bejegyzési nyilatkozatot benyújtották az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC), azonban még nem lépett érvénybe. A bejegyzési nyilatkozat hatályba lépését megelőzően a részvények nem adhatók el, illetve nem fogadható el a vásárlásukra irányuló ajánlattétel. Ez a sajtóközlemény nem minősül eladási ajánlatnak, illetve vásárlási ajánlat megtételére irányuló felhívásnak. Ezek a részvények nem adhatók el továbbá egy olyan államban vagy joghatóságban sem, ahol az adott állam vagy joghatóság értékpapírokra vonatkozó jogszabályai értelmében az ilyen ajánlattétel, felhívás vagy eladás a bejegyzést vagy kvalifikációt megelőzően jogellenesnek minősül.


Amit az ODDITY-ról tudni kell

Az ODDITY egy olyan fogyasztói technológiai vállalat, amely a digitális megoldásokat kiemeltként kezelő márkákat hoz létre és fejleszt az offline vásárlás által dominált szépség- és wellness-ipar átformálására. A mesterséges intelligencia által vezérelt online platformján keresztül több, mint 40 millió felhasználót kiszolgáló vállalat az adattudományt kihasználva méri fel a fogyasztói igényeket, és különböző megoldásokat fejleszt ki szépségápolási és wellness termékek formájában. Az ODDITY tulajdona az IL MAKIAGE és a SpoiledChild márka is. A vállalat székhelye New Yorkban található; ezenkívül rendelkezik egy K&F központtal az izraeli Tel Avivban és egy biotechnológiai laboratóriummal Bostonban.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230623355175/hu/

Kapcsolatok
Sajtó:
Michael Braun
michaelb@oddity.com

Befektetők:
IR@oddity.com

Forrás: ODDITY Tech Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.