OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 20., csütörtök 16:05

A Yanfeng bővíti szlovákiai műszaki központját/Új tesztberendezések az autóipari biztonsági alkatrészek átfogó vizsgálatához
    Neuss, Németország, 2023. július 20., csütörtök (APA/OTS) - A Yanfeng, a világ egyik vezető autóipari beszállítója, a közelmúltban bővítette európai kutatási és fejlesztési tevékenységét. Az új berendezések a szlovákiai Trencsénben található műszaki központ részét képezik, és a vállalat biztonsági rendszerekkel foglalkozó üzletágát gazdagítják. A telephely meglévő autóbelső-termékportfólióját és tesztelési képességeit egészítik ki. Az új berendezésekbe és technológiákba történő beruházással a Yanfeng Kínán kívülre is kiterjeszti passzív biztonsági alkatrész-fejlesztési és tesztelési képességeit.

        - A kép elérhető az AP (https://apmultimedianewsroom.com/multimedia-newsroom/partners/news-aktuell) -

Az új tesztállomások a kormánykerekek és a légzsákmodulok tesztelésére szolgálnak. A vállalat mintegy 2,5 millió eurót fektetett be a legmodernebb berendezésekbe. Ezek közé tartozik egy mechanikus ütésvizsgáló állomás, egy ejtőpróba- és egy felfúvókészülék-tesztgép, egy további klímakamra, egy sópermet-kamra és egy, az arizonai sivatagból származó finom port használó porvizsgáló állomás is. Telepítésre került egy új hőmérsékleti sokktesztelő, egy légzsák-tesztközpont és egy robottesztrendszer is.

"A légzsákmodulok és a kormánykerekek kulcsfontosságúak a sofőr és az utasok biztonsága szempontjából. Ez vonatkozik mind a légzsákokra, amelyek csak egyszer működnek, mind a kormánykerékre, amelynek minden nap folyamatosan működnie kell" - mondta el Ivan Kebísek, a Yanfeng trencséni műszaki központjának műszaki igazgatója és telephelyvezetője. "Ez azt jelenti, hogy termékeinknek a legmagasabb minőségi követelményeknek kell megfelelniük, és tökéletesen kell működniük."

"A Yanfeng az egyetlen olyan autóipari beszállító, amely egyetlen forrásból származó, házon belül készülő passzív biztonsági megoldásokat és autóbelső-integrációt kínál" - mondta Francois Stouvenot, a Yanfeng Automotive Interiors EMEA és NA vezérigazgatója. "Az autóbelsők, az ülések és a passzív biztonság terén szerzett széleskörű szakértelmünkkel képesek vagyunk holisztikus, tökéletesen integrált biztonsági rendszerekkel rendelkező belső megoldások kifejlesztésére."

A vállalat biztonsági technológiája az intelligens kormánykeréktől - amely vizuális jelzésekkel vagy rezgéssel figyelmezteti a sofőrt, ha váratlanul elhagyja a sávját - az automatikus övfeszítéssel ellátott ülésrendszereken keresztül a biztonságiöv-rendszerekig és légzsákokig terjed.

Globális mérnöki hálózat az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében

Az elmúlt néhány évben a Yanfeng növelte közép- és kelet-európai (CEE) fejlesztési és tesztelési kapacitását Trencsénben. A vállalat 2017 óta folyamatosan fektet be további tesztberendezésekbe. 2017 óta a trencséni műszaki központ a Yanfeng globális mérnöki hálózatához tartozó két nagy európai kutatási és fejlesztési telephelyének egyike. A vállalat európai központjában, a németországi Neussban található Technikai Központot támogatja az autóipari belső alkatrészek és termékek, többek között a műszerfalak, pilótafülkék, ajtópanelek és padlókonzolok környezeti, funkcionális, tartóssági és anyagvizsgálataival. A tesztelést nemrégiben a passzív biztonsági portfólióra is kiterjesztették.

"A trencséni műszaki központ globális mérnöki hálózatunk 12 helyszínének egyike, és létfontosságú szerepet tölt be kutatási és fejlesztési tevékenységeinkben" - mondta Francois Stouvenot. "Az új biztonsági tesztberendezésekbe történő beruházás lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük képességeinket és tovább támogathassuk ügyfeleinket helyben."

További információk a https://www.yanfeng.com/en/company-news weboldalunkon.

További információkért lépjen kapcsolatba velünk:

Yanfeng International
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss, Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yanfeng.com


A Yanfeng
A Yanfeng a világ egyik vezető autóipari beszállítója, amely az autóbelső, a külső, az ülés, a pilótafülke elektronika és a passzív biztonság területeire összpontosít, és aktívan keresi az új üzleti lehetőségeket. A Yanfeng világszerte több mint 240 telephellyel és mintegy 57 000 alkalmazottal rendelkezik. A 4100 szakértőből álló műszaki csapat 12 K+F központban és más regionális irodákban dolgozik, és teljes körű szakértelemmel rendelkezik, beleértve a mérnöki, szoftverfejlesztési, tervezési készségeket és a felhasználói élményt, valamint a tesztek validálását. A Yanfeng az intelligens utastérre és a könnyűszerkezetes technológiára összpontosítva segíti az autógyártókat a jövő mobil tereinek kidolgozásában, és piacvezető utastéri megoldásokat kínál.
További információkért látogasson el a www.yanfeng.com oldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.