OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 21., péntek 19:30

A KnowBe4 és a Mitnick család Kevin Mitnick élete és öröksége előtt tiszteleg
    Tampa Bay, Fla. & Las Vegas, 2023. július 21., péntek (Business Wire/OTS) - A rákkal vívott egy éves küzdelem után, 59 éves korában elhunyt Kevin David Mitnick. - A Mitnick család és a KnowBe4 bejelentette, hogy a hasnyálmirigyrákkal folytatott 14 hónapos küzdelem után Kevin Mitnick 59 éves korában elhunyt. Kevin több mint egy évig bátran harcolt, és 2023. július 16-án, vasárnap, békésen távozott.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230720162289/hu/

Kevin örökre a "világ leghíresebb hekkere" marad, aki az intelligenciájával, a humorával, valamint a technológia terén megnyilvánuló rendkívüli képességeivel szerzett hírnevet, és mindezeket túlszárnyalta azzal, hogy őstehetség volt a pszichológiai befolyásolás terén. Ennél azonban fontosabb, hogy Kevin szerető és odaadó férje volt feleségének, Kimberley-nek, aki kitartóan mellette állt a rákkal folytatott küzdelme során. Kimberley első gyermeküket várja, aki még ebben az évben érkezik.

Kevin 2011 novemberében lett a KnowBe4 hekkelési igazgatója és résztulajdonosa, amelyet jó barátja és üzleti partnere, Stu Sjouwerman alapított. Stu így nyilatkozott: "Kevin kedves barátom volt nekem is, és sokunknak a KnowBe4-nál. Kevin a kiberbiztonsági iparág fejlődésében kulcsfontosságú szerepet játszott, elsősorban azonban csodálatos ember volt, aki nagyon fog hiányozni."

Kevin megemlékezésére Las Vegas-ban, 2023. augusztus 1-én kerül sor, ahol saját kívánsága szerint egy helyi zsidó temetőben édesanyja és nagyanyja közelében temetik el. A megemlékezés pontos részleteit hamarosan közzétesszük, illetve lehetőség lesz arra, hogy nagyszámú barátja és kollégái virtuálisan vegyenek részt a szertartáson.

További információért kérjük, lépjen kapcsolatba Kathy Wattmannal az alábbi e-mail-címen vagy telefonszámon: pr@knowbe4.com | 727-474-9950.


Amit a KnowBe4-ról tudni kell

A KnowBe4 a világ legnagyobb biztonsági tudatosságot növelő képzési és szimulált adathalászati platformját működtető cég, amelynek szolgáltatásait több, mint 60 000 szervezet használja szerte a világon. A Stu Sjouwerman informatikai és adatbiztonsági szakértő által alapított KnowBe4 abban segíti a szervezeteket, hogy képesek legyenek kezelni a biztonság emberi vonatkozását a zsarolóvírusokkal, a CEO csalással és egyéb pszichológiai befolyásoláson alapuló eszközökkel kapcsolatos tudatosság növelésével a biztonsági tudatossággal foglalkozó képzés új megközelítése révén. Kevin Mitnick, a nemzetközileg elismert kiberbiztonsági szakértő és egyben a KnowBe4 hekkelési igazgatója jól dokumentált pszichológiai befolyásolási eszközeivel segítette a KnowBe4 képzés tervezését. Szervezetek tízezrei támaszkodnak a KnowBe4-re a végfelhasználók mobilizálásában, mint az utolsó védelmi vonalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230720162289/hu/

Kapcsolat
További információért kérjük, lépjen kapcsolatba Kathy Wattmannal az alábbi e-mail-címen vagy telefonszámon: pr@knowbe4.com | 727-474-9950.

Forrás: KnowBe4


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.