OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 28., péntek 09:12

A Medisca bővíti stratégiai partnerei körét az alapvető gyógyszerekhez való hozzáférés elősegítése érdekében
    Montreal, 2023. július 28., péntek (Business Wire/OTS) - A Medisca bejelentette, hogy bővíti stratégiai partnereinek hálózatát, amelynek célja az alapvető gyógyszerek előállításához szükséges magas minőségű aktív gyógyszerészeti hatóanyagokhoz (API-k) való hozzáférés biztosítása és stabilizálása világszerte. Ez a küldetés 2021-ben a Thyroid USP-vel kezdődött, és mostanra kiterjedt a Progesterone USP-re (speciálisan mikronizált), a Testosterone USP-re (mikronizált), a Diclofenac Sodium USP-re és a Ketamine Hydrochloride USP-re is.

    A Medisca tapasztalatai alapján az elmúlt években jelentősen nőtt a kereslet az említett aktív gyógyszerészeti hatóanyagok (API-k) iránt elsősorban a kereskedelmi forgalomban lévő gyógyszerek hiánya, valamint a minősített termékek és az átláthatóság iránti igény miatt. A stratégiai partnerségekben való aktív részvételével a Medisca megerősíti pozícióját wellness-partnerként, továbbá biztosítja a gyógyszerészeti keverékeket készítő és az egészségügyi iparágak magas minőségű termékekkel való ellátását.

"Elkötelezettségünk rendíthetetlen amellett, hogy a gyógyszerészeti keverékeket mint legitim, hatékony és alapvető megoldásként népszerűsítsük az egészségügyi szolgáltatók körében, akik azon dolgoznak, hogy leküzdjék a gyógyszerek elérhetőségével kapcsolatos kihívásokat, illetve átalakító lehetőségeket biztosítsanak a személyre szabott betegellátásban" - mondta el Panagiota Danopoulos, a Medisca globális stratégiáért és innovációért felelős alelnöke. "Ennek eléréséhez folytatjuk a minőség, az állandóság és az érték mellett együttesen elkötelezett aktív gyógyszerészeti hatóanyagok vezető gyártóival létesített partneri kapcsolatok erősítését célzó küldetésünket" - tette hozzá Danopoulos.

A megfelelő partnerek kiválasztása során a Medisca nagy gondossággal jár el, hogy a legmagasabb minőségi követelmények már a forrásnál teljesüljenek. Minden partner szigorú szállítói minősítési programon megy át, amely igazolja FDA-regisztrációját, a meglévő minőségre vonatkozó megállapodásokat, valamint a termék minőségének ellenőrzésére végzett vizsgálatokat, beleértve a teljes USP összefoglaló vizsgálatot, az elemi szennyeződések vizsgálatát, a maradék oldószer vizsgálatát és a mikronizált termékek esetében a részecskeméret vizsgálatát.

Az aktív gyógyszerészeti hatóanyag gyártóival fenntartott erős partnerségei révén és a kormányzati hatóságokkal szorosan együttműködve a Medisca támogatni tudja az alapvető API-k piacra jutását, és ki tudja elégíteni az egészségügyi szolgáltatók és a betegek kritikus szükségleteit szerte a világon.


Amit a Mediscáról tudni érdemes

A Medisca Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában telephellyel rendelkező globális vállalat, amely a minőség és innováció iránt rendületlenül elkötelezett, személyre szabott megoldásokat kínáló erős partneri kapcsolatok révén járul hozzá az egészségügyhöz. A több mint 30 éves múltra visszatekintő, a gyógyszerészeti keverékekkel való ellátásban erős alapokkal rendelkező Medisca olyan B2B vállalat, amely teljeskörű kínálatot nyújt az érték, az állandóság, az érzékenység és a lojalitás biztosítása révén. Wellness partnerként a Medisca lankadatlan odaadással támogatja az életminőség javítását az eltérő igények és az emberek figyelembevételével. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.medisca.com, illetve kövessen bennünket a LinkedInen, a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230727257958/hu/

Kapcsolat
Gayle Padvaiskas
Vice President, Global Marketing
Medisca
gpadvaiskas@medisca.com
1-800-665-6334

Forrás: Medisca


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.