OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 15., péntek 16:00

A mesterséges intelligencia már a tökéletes útvonal lefoglalásában is segíthet neked az utazáskor
    Reykjavik, Izland, 2023. szeptember 15., péntek (Business Wire/OTS) - A Guide to Europe egy úttörő fejlesztést jelentett be az utazástervezés terén: Travis-t, egy generatív mesterséges intelligencián alapuló utazástervezőt, amely a felhasználók preferenciái, a közelben lévő látványosságok, az ismertetőkben szereplő adatok egyedi ötvözete, a nyitvatartási idők és egyéb kritikus változók alapján immár képes optimalizált útiterveket kínálni a felhasználók számára.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230914385828/hu/

A legkorszerűbb generikus MI-algoritmus használatával Travis a turistalátványosságok példa nélküli választékát ismeri, és a kifogástalan utazási élmény nyújtása érdekében optimalizálja az útvonalakat.

A chatbot túlmutat a hagyományos utazástervezésen azáltal, hogy a felhasználói preferenciákhoz és ismertetőkhöz igazított csomagot állít össze a legjobb szolgáltatásokból. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen egyszerű foglalási folyamatban megtekintsék és lefoglalják az egész utat.

Dr. Helgi Helgason, a Guide to Europe mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegének vezetője, és egyben Travis megálmodója azt nyilatkozta, hogy "Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatunk egy olyan chatbotot, amely forradalmasítja az utazások megtervezését. Travis segítségével a felhasználók a saját nyelvükön kapcsolatba léphetnek egymással és rátalálhatnak a tökéletes utazásra. Ehhez még a célállomás meghatározására sincs szükség; elég, ha a felhasználó megadja, hogy milyen élményt szeretne, például milyen legyen az időjárás, a régió, illetve a helyi kultúra. Travis segítségével időt takaríthatunk meg és megelőzhetjük a stresszt azáltal, hogy gyorsan és biztonsággal lefoglalhatjuk a tökéletesen megtervezett utunkat ."

Helgi hozzátette: "Travis nem csupán egy utazástervező: gyökeres változást hoz. Hatalmas mennyiségű adat felhasználásával precízen meg tudja tervezni az utazást oly módon, amelyről bizton állíthatjuk, hogy mind a pontosság, mind pedig a gyorsaság tekintetében meghaladja az emberi képességeket. Nem csak egy út lefoglalásáról van szó; azt az utazást tökéletessé is tesszük."

Ennek az innovatív szolgáltatásnak az elindításával a Guide to Europe megerősíti az utazási technológia élvonalában betöltött pozícióját azáltal, hogy teljesen új dimenziót nyit az európai vakációk keresése, megtervezése és lefoglalása területén.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230914385828/hu/

Kapcsolat
Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com


Forrás: Travelshift


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.