OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 27., szerda 10:50

Horror Kisvárdán: pszichopaták tartják rettegésben a várost
    Budapest, 2023. szeptember 27., szerda (OTS) - Zombivadászat, pankrátor és motoros kaszkadőr show, extrém hinta és halálgömb is lesz a 8. Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválon, a hazánkban egyedülálló eseményen, ahol a rémálmok valóra válnak.

    Magyarország legrémisztőbb rendezvénye, a Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál immáron nyolcadik alkalommal, vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal várja a rettegni vágyókat október végén Kisvárdán.

Három éjszakán, október 27-28-án és 31-én a rettegésé és a borzongásé lesz a főszerep a Kisvárdán található Cinemaqua Filmparkban. A mintegy 40 hektáros területen megelevenednek a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők.

Ha azt gondolod, hogy bátor vagy, a Rettegések Éjszakája után még te sem mersz majd egyedül hazasétálni a sötétben.

A Cinemaqua Filmparkban 28 különlegesen rémisztő szektorban, látványosan berendezett horrorházakban élvezhetik a borzongást a fesztiválozók, ám a legszörnyűbb élményt csak az igazán merész, bátor vállalkozók élhetik át! A filmparknak köszönhetően a horrorházak mindegyik egy-egy híres film eredeti díszletében kapott helyet. A megrázóan valósághű, részletgazdag díszletek és az életre kelt horrorhősök garantálják, hogy a látogatók pulzusa az egekbe szökik majd.

https://www.youtube.com/watch?v=c_dhGYiz4a8

A horrorházak mellett pankrátor és motoros kaszkadőr show, valamint zombivadászat is várja a rettegni vágyókat és azokat a merész, vállalkozó szellemű férfiakat és nőket, akik letesztelnék, hogy túlélnék-e az élőholtak támadását.

A hajnalba nyúló rettegés levezetéséről a Vámpír Club lemezlovasai gondoskodnak. A minden éjjel 11-kor nyíló klubban az őrült buli közepette sincsenek biztonságban a fesztiválozók, ugyanis bármikor felbukkanhatnak a hely lakói, a halálosan veszélyes vámpírok is. A remek hangulatért többek között olyan neves DJ-k felelnek majd mint Bárány Attila, Willcox és Sterbinszky.

A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválózok számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.

További információk és a részletes program a rettegesekejszakaja.hu weboldalon található, illetve folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket a Rettegések Éjszakája TikTok-csatornája is.

Belépés csak 14 éven felülieknek!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.