OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. október 11., szerda 13:00

50 millió forint tőkét vont be a tatabányai pólónyomtató cég közösségi finanszírozással
    Budapest, 2023. október 11., szerda (OTS) - Az I Love Póló összekapcsolja a grafikus alkotókat a vásárlóikkal, így lehetőséget teremtve arra, hogy a designerek eladják a munkáikat egyedi nyomtatott termékeken. Bár nem új megoldásról van szó, viszont Magyarországon elsőként tűzték ki fő célnak egy ilyen platform fejlesztését. Most 50 millió forint tőkét vontak be a további céljaik megvalósításához magánbefektetőktől, részvény célú közösségi finanszírozással.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231011_001.jpg

A részvény célú közösségi finanszírozás egy olyan pénzügyi modell, amely lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy tőkét gyűjtsenek a közösségtől, akik részvényeket vásárolhatnak a vállalatban. Ez a modell összekapcsolja a hagyományos részvénykibocsátást és a közösségi finanszírozást.

A Tatabányáról indult, jelenleg 6 franchise üzlettel rendelkező egyedi pólónyomtató cég kampányának a tőkebevonáson kívül az volt a célja, hogy a meglévő közösségét közelebb hozza a vállalkozáshoz. Összesen 136-an, köztük vásárlók, a weboldal felhasználói és új szimpatizánsok is csatlakoztak a tőkegyűjtő kezdeményezéshez. Így hamarosan részvényessé válnak a cégben, miközben közösségi szinten is hozzájárulnak a vállalkozás sikeréhez.

Az I Love Póló alapítója, Hudák Tibor elmondta: "Ez a kampány is bizonyította, hogy a cégeknek is közösségekben szükséges gondolkodnia és nem csak egyszerű vásárlószerzésben. Az I Love Póló a kezdetektől fogva így működik és most már közösen építjük a jövőnket. A közösségi finanszírozási kampány eredményeként még erősebbek vagyunk, és egyben nagyon boldogak is, hiszen a körülöttünk lévő emberek látták bennünk a lehetőséget és az üzleti potenciált."

A sikeres kampányban gyűjtött tőkét platform fejlesztésére, kapacitásbővítésre fogják felhasználni, valamint még több emberhez szeretnének eljutni.

Kapcsolat:
Hudák Tibor, alapító
Email: hudaktibor@ilovepolo.hu
Telefonszám: +36302318534
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.