OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. október 12., csütörtök 13:31

Forgalmi változások a 38. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál ideje alatt
    Budapest, 2023. október 12., csütörtök (OTS) - Az ország legnagyobb futóeseménye miatt forgalmi változásokra lehet számítani Budapesten a hétvégén.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231012_001.jpg

A Pázmány Péter sétány a rajt-és célhelyszín kialakítása miatt október 13. péntek 9 óra és október 15. vasárnap 20 óra között lezárásra kerül.

Október 14-én szombaton a Pesti és Budai alsó rakparton 7-15 óra között, a Műegyetem rakparton 9:15-15 óra között lesznek elterelések.

Október 15-én vasárnap a Budai és Pesti alsó rakparton 7-15:30 között, a Műegyetem rakparton 9:30-15 óra között, a Jászai Mari téren, a Fővám téren, a Szabadság hídon 9:20 és 15 óra között, az Andrássy úton és a Bajcsy Zsilinszky úton 9:10-10:45 között, az Árpád hídon 10:10-13:10 között, lesznek forgalomkorlátozások.

A futók elhaladását követően az egyes útszakaszok fokozatosan megnyitásra kerülnek. Köszönjük a közlekedők megértését és türelmét.

Az eseménnyel kapcsolatos forgalmi változások részletei időrendben és az érintett területek ABC sorrendjében olvashatók: https://forgalmivaltozasok.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.