OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. december 4., hétfő 13:25

Új technológia a falburkolatok hazai piacán: Az AMK Magyarország dekor termékei megérkeztek Magyarországra
    Budapest, 2023. december 4., hétfő (OTS) - Az AMK Dekor Magyarország örömmel adja hírül természetes márványból készült dekoratív falburkolatainak piaci bevezetését. A természetes anyagok eleganciáját a modern technológia előnyeivel ötvöző AMK termékek új dimenziót nyitnak a belsőépítészet és a homlokzati dekoráció világában.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231204_002.jpg

Az AMK termékek exportja 2021-ben kezdődött, és már több mint 10 országban érhetőek el. A gyártási technológia egyedi, a termék-portfólió EU-szabadalmaztatott, és védjegyoltalom alatt áll. Az AMK többféle típusban és színválasztékban kapható. Előnyei közé tartozik az ökológiai fenntarthatóság, az egyszerű kivitelezés, az időjárásállóság, a tűzállóság, a páraáteresztő képesség és az esztétikus megjelenés.

Az AMK magas minőségű, rendkívül versenyképesen árazott termékeinek felhelyezése nem igényel speciális szaktudást vagy eszközöket. A burkolatok széleskörű alkalmazhatóságának köszönhetően szinte bármilyen felületre, például gipszkartonra, AAC blokkra, téglára vagy akár betonra is gyorsan felvihető.

"Egy 30 négyzetméteres terület lefedése szeletelt téglával körülbelül egy hetet vesz igénybe egy személy számára, míg az AMK technológiával ugyanez mindössze egy nap alatt kivitelezhető. A jelenlegi munkaerő-piaci árakat figyelembe véve, ez jelentős költségmegtakarítást jelent." - mondta el Burtics Tamás, az AMK Magyarország ügyvezetője.

A vállalat egyedi DIY (Csináld magad) videókat is ajánl weboldalán és YouTube csatornáján, amelyek részletes útmutatást nyújtanak a kivitelezési folyamat minden lépéséhez. A videókban minden szükséges információ megtalálható a megfelelő eszközökről és ragasztókról, így a vásárlók maguk is képesek lesznek professzionális eredményt elérni.

További részletek az AMK Magyarország hivatalos weboldalán érhetők el: https://www.amkdekor.hu/.

info@amkdekor.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.