OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. december 31., vasárnap 15:06

Világhírű versenyautó került Dörgicsére
    Budapest, 2023. december 31., vasárnap (OTS) - Az közel száz éve Molsheim-ban gyártott versenyautók közül a Bugatti Type 35B (1930) volt az egyik legismertebb. Világhírnevüket annak köszönhették, hogy több mint ezer rangos nemzetközi versenyt nyertek meg vele, amire azóta sem volt példa.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231231_001.jpg

A Kaáli Autó-Motor Múzeumnak Dörgicsén sikerült egy ilyen versenyautót beszerezni. Ezt az ikonikus, soros nyolc hengeres motorral felszerelt Bugatti Type 35B (1930) korabeli technológiával történt utánépítéssel készítették, milliméterre mindenben pontosan megegyezik azokkal, melyeket 1930-ban szereltek össze. Azzal a különbséggel, hogy ez napi használatra is alkalmas, sebessége megközelíti a 200 km/órát. A közismerten híres Jay Leno gyűjteményben is található egy ugyanilyen példány. A nagyközönség számára ez a rendkívüli ritkaságnak számító versenyautó már januártól megtekinthető lesz, természetesen kordonok nélkül, tárlatvezetés mellett. A regisztrációhoz szükséges információk a http://kaali.hu weboldalon megtalálhatók.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.