OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 5., péntek 15:20

"BOLDOG ÚJ ÉVET TOKIÓ" címmel első ízben rendeztek szilveszteri visszaszámlálást a Tokiói Fővárosi Önkormányzat épületében
    Tokió, 2024. január 5., péntek (Business Wire/OTS) - Fényshow vetítésre és színpadi eseményre is sor került - A 2023-as év elbúcsúztatása, Tokió varázsának és a 2024-es év várakozásainak megosztása érdekében a Tokiói Fővárosi Önkormányzat "BOLDOG ÚJ ÉVET TOKIÓ" címmel sokak örömére újévi visszaszámláló eseményt rendezett a Tomin Hirobában (Citizen's Plaza) a Tokiói Fővárosi Önkormányzat épületében: a rendezvényre gyerekek, felnőttek és tengerentúli turisták, mintegy 650 fős létszámban látogattak el.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20231228336061/hu/

A rendezvény egy pazar fényshow vetítéssel kezdődött, amely bemutatta Tokió varázsát, köztük híres helyszíneit és négy évszakát, majd különleges színpadi előadások következtek Pikotaro énekes-dalszerzővel és a Sanrio karakterek, mint például Hello Kitty vendégszereplésével, amely rendkívüli izgalmakat kínált. A finálé során a vendégek és Koike kormányzó a résztvevőkkel együtt újévi kívánságokat és a jövőbeli Tokiót rejtő lámpásokat bocsátottak fel az égbe, melyet egy fantasztikus újévi visszaszámlálás követett.

Színpadi esemény Pikotaróval, Sanrio karakterekkel és Koike kormányzóval

A vendégként fellépő Pikotaro híres dalának, a "PPAP"-nak az erre az eseményre készült speciális feldolgozását adta elő. Pikotaro elmondta: "A dalszövegben elrejtettem a "YO" szót, ami azt jelenti, "te", valamint az óramutató mozgására utaló "TOK" szót a "TOKYO" szóban, beágyazva a "Haladjunk előre Tokióval együtt" üzenetet a dalba."

Ezt követően Hello Kitty-vel az élen Sanrio karakterek jelentek meg a színpadon, és egy fényshow vetítéssel egybekötött bájos előadást tartottak.

A vendégelőadók után Koike kormányzó lépett színpadra. Az egyik lámpásra azt az üzenetet írta, hogy "Tokió mindenkiben ott ragyog" és azt mondta: "Tokió nap mint nap újjászülető varázsát mindannyian magunk teremtjük meg. Ez azt jelenti, hogy amikor mi fényesebben ragyogunk, Tokió is még jobban tündököl." A finálé során egy hatalmas, ívelt falra színpompás, Tokió négy évszakának tematikájára épülő fényshow-t vetítettek, majd a visszaszámláló képekkel együtt az égbe bocsátották a résztvevők kívánságait hordozó lámpásokat, fantasztikus fényekbe burkolódzó látványt nyújtva a helyszínen.

© 2023 SANRIO CO., LTD. APPROVAL NO. P151227-2

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231228336061/hu/

Kapcsolat
Sajtóérdeklődések:
Shigeki Yamaguchi
Városi értékesítési igazgató, Turisztikai osztály, Ipari és Munkaügyi Hivatal, Tokiói Fővárosi Önkormányzat
Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp


Forrás: Tokyo Metropolitan Government


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.