OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 9., kedd 17:25

Megjelentek az új belső ellenőrzési normák!
    Budapest, 2024. január 9., kedd (OTS) - A nemzetközi belső ellenőrzési közösség közös erőfeszítései révén 2024. január 9-én közzétették az új Globális Belső Ellenőrzési Normákat (Global Internal Audit Standards), amely felfrissíti, új szintre emeli ezt a fontos szakmát, a felelős vezetők egyik fő támaszát.

    Az új Normák a Nemzetközi Szakmai Gyakorlatok Keretrendszer részeként egy helyen könnyen hozzáférhetővé teszik, amit tudnia kell egy gyakorló belső ellenőrnek. Észszerűbbek és egyszerűbbek, mivel minden kötelező elem egy helyen megtalálható. Lefektetik az elveket és követelményeket határoznak meg a minőségi belső ellenőrzés elvégzéséhez.

Az új Normák ezen túlmenően segítenek a belső ellenőröknek, hogy jobb partnerei legyenek a társaságok felsővezetésének és a felügyelő bizottságoknak, illetve útmutatást nyújtanak a hatékony bizonyosságot nyújtó és tanácsadói szolgáltatásokhoz.

A Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete megkezdte az új Normák fordítását és hamarosan bemutatja azokat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.