OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 16., kedd 13:05

Megérkezett a Majdnem menyasszony trailere! / Mennyit ér egy jó házasság?
    Budapest, 2024. január 16., kedd (OTS) - Megjelent a Majdnem menyasszony című romantikus játékfilm hivatalos előzetese. Herczeg Ferenc A fehér páva című regénye alapján a Megafilm Service és a Nemzeti Filmintézet támogatásával készített, a Dunán hamarosan látható feldolgozásban rengeteg bonyodalom, csattanós csókok, pletykás asszonyok és egy talán meg sem valósuló esküvő várja a nézőket.

    Hivatalos előzetest kapott a Majdnem menyasszony, a Megafilm Service Herczeg Ferenc műveit feldolgozó trilógia következő darabja. A Don Juan kopaszodik és a Kék róka után most A fehér páva című regényből készült romantikus játékfilm Majdnem menyasszony címmel. A Pacskovszky József rendezésében készült, a Nemzeti Filmintézet támogatásával megvalósuló tévéfilmet 22 nap alatt, 4 helyszínen, több mint 30 szereplővel és több mint 300 statiszta közreműködésével forgatták. A közel 90 perces filmet hamarosan a Duna nézői láthatják elsőként.

Jön a vasút és Marika is férjhez megy!

A cselekmény a századelő boldog békeidejében Varjason játszódik, ahol mintha megállt volna az idő, de ennek most vége: Ábel Marika, a nagyra becsült helyi kelmekereskedő szeme fénye férjhez megy, és még a vasútépítés is megkezdődik. Ez olyan nagy riadalmat okoz a kisvárosban, mint napjainkban a mesterséges intelligencia megjelenése: sokan attól félnek, hogy az új technológiai feleslegessé teszi az embert. A modern korban Marika is egy modern gondolkodású hajadon. A tradicionális szokásokkal szemben őt a saját boldogsága is foglalkoztatja, és mivel megérintette a kor nőmozgalmainak a szele, szentül hiszi, hogy nőként joga van az önrendelkezéshez.

A "Majdnem menyasszony" trailere az alábbi linken található: https://www.youtube.com/watch?v=67c0djnPthk

Szereplők: Kelemen Hanna, Hajdu Tibor, Koltai-Nagy Balázs, Gáspár Tibor, Görög László, Schneider Zoltán, Csombor Teréz, Spilák Klára, Vasvári Emese, László Gáspár, Kanyó Kata, Balla Eszter, Takács Nóra Diána, Szőts Orsolya
Alkotók: Forgatókönyvíró: Somogyi György, Rendező: Pacskovszky József, Operatőr: Gózon Francisco, Látványtervező: Bozóki Mara, Jelmeztervező: Zelenka Nóra, Zeneszerző: Ifj. Balogh Ferenc, Vágó: Rumbold László, Gyártásvezető: Endrődy Balázs, Line producer: Filip Fruzsina, Producerek: Helmeczy Dorottya, Kálomista Gábor.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.