OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 16., kedd 14:30

Új partner a VGD Hungary vezetésében
    Budapest, 2024. január 16., kedd (OTS) - Szabó Viktor 2024-től partnerként irányítja a tanácsadó cég adó- és bérszámfejtési üzletágát

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240116_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240116_002.jpg

Szabó Viktor 2024. január 1-jétől partnerként folytatja karrierjét a VGD Hungary-nél.  Viktor közgazdász, okleveles adószakértő, 2019-ben csatlakozott a VGD Hungary-hez Tax & Payroll Director pozícióban, az adótanácsadási üzletág mellett a bérszámfejtési feladatok koordinálásáért is felelős vezetőként.
Irányításával az üzletágak az elmúlt időszakban jelentős fejlődésen mentek át, ügyfél-portfolióban és árbevételben is kiemelkedő növekedést értek el.

Szabó Viktor tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi adótanácsadás területén. Rendszeresen képviseli a VGD Hungary-t hazai és nemzetközi rendezvényeken és adószakmai munkacsoportokban, társadalmi szervezetek és hatóságok egyeztető fórumain, valamint 2022-ben megválasztották a Nexia BG Corporate Tax Core Group tagjává, így ő képviseli a Magyarországot érintő TAO adózási területeket a nemzetközi szervezetben. Emellett 2023-ban Viktort a Nexia BG Tax Technology Core Group tagjává is választották, így az adózási technológiák területén is támogatja a Nexia International munkáját.

Tagja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara égisze alatt működő Gazdálkodás és Menedzsment Készségtanácsnak, a JVSZ Átlátható Pénzügyek & Adóügyek & Jog Szakmai Fórum elnökségi tagja, és aktív szerepet vállalt a NAV munkacsoportjaiban az adóigazgatási és innovatív adótechnológiai megoldások megvalósításának előzetes konzultációjában is.

Viktor partneri kinevezésével a VGD Hungary adótanácsadási és bérszámfejtési területét érintő üzletfejlesztési folyamatok további erősítésére törekszik. Feladatainak fókuszában továbbra is az ügyfelek számára legoptimálisabb és leghatékonyabb adózási és bérszámfejtési megoldások állnak a legmodernebb digitális eszközök segítségével, valamint személyre szabott szolgáltatások bevezetésével.

A VGD Hungary-ről:
A VGD Európa 9 országában jelen lévő cégcsoport, a Nexia független nemzetközi tanácsadó céghálózat tagja. A 2001-ben alapított VGD Hungary ma már közel 60 főt foglalkoztat, árbevétele pedig meghaladja az 1 milliárd forintot. A VGD Hungary határokon átívelő integrált üzleti partnerként, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal segíti ügyfeleit a cégalapítástól a könyvvizsgálatig valamennyi pénzügyi területen.

További információ: www.vgd.hu

Sajtókapcsolat:
VGD Hungary | Ferencz Gyöngyi partner | 1134 Budapest, Váci út 33.
Telefon: +36 1 225 7575 |  E-mail: gyongyi.ferencz@vgd.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.