OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2024. január 19., péntek 09:16

"Szükséges dolgozói állomány rendelkezésre állását segítő integrált platform fejlesztése" című projekt indulása
    Budapest, 2024. január 19., péntek (OTS) - Az NKFI Alapból támogatott projekt keretében a Login Autonom Kft. fejlesztést valósít meg a szükséges dolgozói állomány rendelkezésre állását segítő integrált platform létrehozásával.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240119_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240119_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240119_003.jpg

A Login Autonom Kft. 2021 őszén sikerrel pályázott, és 2021. július 22.-én elnyerte az NKFI Alapból finanszírozott, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00310 azonosítószámú projektre kért támogatást. A projekt 291.385.610 Ft összköltségéből a Login Autonom Kft. 189.604.956 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott. A tervezett kutatási-fejlesztési projekt időtartama 2 év, mely 2021.június.01.-én vette kezdetét és 2023.május.31.-én került befejezésre.

A projekt célja az volt, hogy egy jól definiálható közegre (legalább 500 fő kékgalléros foglalkoztatott, tetszőleges iparágban) állományi előrejelzést lehessen adni. Az előrejelzésnek legfeljebb 2 hetes, de legalább 72 óránál nagyobb időintervallumon belül kell érvényesnek lennie. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az ipari működéshez szükséges, és beosztás napján ténylegesen meg is jelenő dolgozói létszám eltérését 1% alá lehet szorítani a létszám tudatos (és szükséges mértékű) túltervezésével. A projekt megvalósításának első szakaszában (1. mérföldkő, mely elérésének tervezett dátuma 2021.május.31.) egy kritériumrendszer került felállításra, mely tartalmazza többek között a szükséges adatvédelmi, informatikai és információbiztonsági követelményeket, a biztonságos szoftverfejlesztési szabályzatot és elvárásokat, mely alapot kínál a predikciós módszer fejlesztésére. A projekt második szakaszában (2. mérföldkő, mely elérésének tervezett dátuma 2023.május.31) kerültek implementálásra és tesztelésre a kezdeti algoritmusok, melyből végtermékként létrejött a működő szoftver. A fejlesztéssel előállt egy integrált, felhasználóbarát és a termelővállalatoknál széles körben használható szoftver, mely támogatja nem csupán a hazai de a külföldi piacszerzést is a Login Autonom Kft. számára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.