OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 30., kedd 13:50

Újabb, mintegy fél millió lakásbiztosítást von be a Kormány, a 2024 márciusában sorra kerülő lakásbiztosítási kampányba!
    Budapest, 2024. január 30., kedd (OTS) - A Nemzetgazdasági Minisztérium által a MABISZ-hoz, a mai napon eljuttatott állásfoglalás szerint, a 2024. március hónapban megrendezésre kerülő lakásbiztosítási kampány kiterjed majd a csak ingóság biztosítással rendelkező lakásbiztosításokra is.

    
Ez alapján, a mintegy 530 ezer (a meghirdetett lakáskampány koncepcióból eredetileg kimaradt), jellemzően társasházi albetétekre szóló lakásbiztosítások is felmondhatók lesznek márciusban! Az intézkedés, több mint 1 millió állampolgárt érint - adta hírül elsőként, a holkossekbiztositast.hu biztosítási blog.

A részletes hírért kérjük, kattintson ide: https://www.holkossekbiztositast.hu/hirek/Újabb-mintegy-fél-millió-lakásbiztosítást-von-be-a-kormány-a-2024-márciusában-sorra-kerülő-lakásbiztosítási-kampányba.html

Kérjük, hogy anyagunkat forrásmegjelöléssel szíveskedjenek használni. Köszönjük!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.