OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2024. április 18., csütörtök 11:31

Forgalmi változások április 20-21-én Budapesten a 39. Telekom Vivicittá útvonalán
    Budapest, 2024. április 18., csütörtök (OTS) - A tavasz legnagyobb, 23 000 fős szabadidősport-rendezvénye miatt forgalmi változások várhatók Budapesten. Köszönjük a közlekedők megértését és türelmét!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240418_001.jpg

A rajt és célhelyszín kialakítása miatt a Margitszigeten szombaton 6:00 - 16:00 és vasárnap  6:00 - 19:00 között lezárásra kerül a központi út.

Szombaton

14:00 - 15:30 között az Árpád hídon, a Népfürdő utcán és a Margit hídon lesznek forgalmi változások.

Vasárnap

9:00 - 12:30 között az Árpád hídon, a Bem rakparton, az Alagúton, az Attila úton, a Szent Gellért téren, a Műegyetem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Népfürdő utcán és az Árpád fejedelem útján lesznek forgalmi változások.

12:50 - 15:00 között a Népfürdő utcán, a Margithídon, a Vizafogó utcán, a Jászai Mari téren és az Árpád hídon lesznek korlátozások.

Ezenkívül lezárásra kerül a Budai Alsó rakpart 8:00 - 12:00 között.

A futók elhaladását követően az érintett útszakaszok fokozatosan megnyitásra kerülnek.

Az forgalmi változásokról részletesen -időrendben és az érintett utcák ABC sorrendjében- a www.forgalmivaltozasok.hu oldalon tájékozódhatnak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.