OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2024. május 16., csütörtök 11:47

Figyelem autósok! Vége a dudálás, villogtatás, mutogatás korának?
    Budapest, 2024. május 16., csütörtök (OTS) - Megérkezett a Világ első - GPS helymeghatározáson alapuló autós kommunikációs platformja a CARCOM, mely egy új magyar startup!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240516_001.jpg

A világon elsőként a magyar autósok tesztelhetik a nemzetközi használatra is alkalmas applikációt, amely mobilinternet alapú beszédkapcsolatot biztosít az egymást nem ismerő autósok között is.
Az ötletgazda szándéka a  közösségépítés és az operatív együttműködés, mely által látványosan fejleszthető a közlekedési morál -, a  biztonság és az együttműködési kultúra!
Lényege, hogy a mindenkori "beszédcsoportok" szervezése a helymeghatározáson alapul, de kínál lehetőséget a pillanatnyi helyzetüktől független zárt csoportok (pl. taxi, kamionosok, családok, baráti társaságok, munkahelyi flották, stb.) együttműködésére is.
A CARCOM nem más, mint egy mobiltelefon hálózaton működő speciális adó-vevő! Egy új lehetőség a kialakuló rendkívüli közlekedési helyzetek (balesetek, időjárás, útviszonyok, torlódások, stb.) operatív kezelésére.
Befogadó operatív kommunikációs lehetőséget kínál azoknak a szerveknek, szervezeteknek, amelyeknek um. "dolguk van" a közúton közlekedőkkel pl. rendőrség, mentők, tűzoltóság, katasztrófavédelem, autómetők, stb. számára.
A rendszergazda jelenlegi elsődleges feladata az új platform megismertetése és feltöltése a potenciális felhasználókkal annak érdekében, hogy a lehetőség, egy hatékony adottsággá váljon.
A CARCOM app már díjmentesen letölthető a webáruházakból.
Hajrá magyar autósok!
www.carcom.hu
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.